Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elsősorban 15-25 évesek. Mit gondoltok erről a testről, alapvetően tetszik vagy nem nektek? Miért nem/igen? Korotokat is irjátok le léci! (KÉP)
2009. aug. 17. 11:34
21/43 anonim válasza:
huh nem smmi leadni 20 kg-t gratula . gyurni eljarhatsz es akkor jo lesz minden :P
22/43 anonim válasza:
nem tetszik. semmi férfiast nincs benne..se szőr, se izom... 24/L
23/43 anonim válasza:
szálkásíts. és gyúrj hasra.
24L
24/43 anonim válasza:
szerintem elég jó, de több-kevesebb szőr még kéne rá 20/L
25/43 anonim válasza:
szerintem szekszisebb egy kis szörrel
26/43 anonim válasza:
látom sokan a szőrt hiányolják, nah én azt pont nem, nem szeretem a szőrös mellkast (ne essék félreértés nem a b*zistípust szeretem). a kis gyúrás tuti jól állna, de sztem jól nézel ki, már amennyit a képen látni belőled :)
27/43 anonim válasza:
nekem okés:)és nem kell rá szőr,bár ez sztem arcfüggő is ,a kockahas sose hátrány de az se baj ha nincs
L/17
28/43 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs vele, az igaz viszont, hogy lehetne kockásítani, szálkásítani. De hát mindennél lehet jobbra törekedni. Én személy szerint nem szeretem a szőrös mellkast, szerintem az a férfiatlan, ha egy pasinak csupasz a lába. :) 18/L
29/43 anonim válasza:
Nagyon szép eredmény a 20 kilo fogyás,le a kalappal.Semmi baj nincsen vele,de én szívesen látnék vmi mellizmot.A kockás has nekem nem hiányzik,nem baj ha egy férfinek van némi pocakja.Aki meg a kockás hasat emlegeti,remélem annak is oylan van!NEm olyan könnyű az,mint a filmekben,viszont egy kis mellizom,nem vész és nagyon szépen tud mutatni,persze ha van rajta némi szőr :P
17/L
30/43 anonim válasza:
Te áruljátok már el pinanénik, ha egyszer valaki nem szőrös az hogy a francba növesszen már magára?! Pl nekem pár szálon kívül egy cseppel sincs több, és senkinek a familiában, ha kutyaszarral kenegetem se lesz szőrös, és még jópár ilyesféle fickónak szintén, mert kevés szőröst látok, olyat mint james band meg egyenesen ritkán. Akkor az ilyenfajtának talán ragasztania kéne magára?! Hülyék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!