Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elsősorban 15-25 évesek. Mit gondoltok erről a testről, alapvetően tetszik vagy nem nektek? Miért nem/igen? Korotokat is irjátok le léci! (KÉP)
2009. aug. 17. 11:34
1/43 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár lehetne szőrös.
19/L
3/43 anonim válasza:
Nagyon szexi, de hiányzik egy kis szar a melléről! 124/L
4/43 anonim válasza:
Átlag vizisikló. strandon jó lehet így nőzni nem?Egy tetkó is tetszene valahol...Igen, de szőr nélkül eléggé 16évesnek néz ki. 25 vagyok
6/43 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, mert kicsit vékony az én ízlésemnek, és ami fontosabb: nincs rajta szőr...
21/L
7/43 anonim válasza:
Lehetne rajta szőr, mert tényleg olyan hatást kelt, mintha 16 éves lennél,meg számomra is inkább túl vékony az én ízlésemnek. Szóval kis plusszkiló, meg szőőőőőőőőőőrt rá. :)
8/43 anonim válasza:
hány éves vagy? a szőr sztem nem kéne , nekem nem tetszik, meg sztem kéne pár kocka a hasadra :D:D
17L
10/43 anonim válasza:
Nekem sem annyira, gyúrhatnál kicsit mellre és igen a szőr. Biztos fura, hogy szőrt emlegetünk mert sok srác azért ír erre az oldalra mert túl szőrösnek tartja magát és fél hogy nem fog tetszeni a lányoknak. De azért kell az a szőr :-D
Ja meg nekem még kéne egy kis barnaság, de ez már az én ízlésem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!