Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal vagyok és kiszeretném használni. Megéri?
15 éves vagyok és teljesen körülvettek a 17-18-19 éves fiuk és mindegyik beszélgetni akar velem/tudom hogy nem a beszélgetésre megy ki a játék/ igazából az a mottom hogy egyiknek sem hagyom megcsokolni magam... mivel ez eddig nagyon bejött/AMit nem kaphatunk meg az kell a legjobban tipusososan/ nemtudom hogy huzzam e tovább van kb 8 fiu akik irto jol néznek ki sok pénzük van mégis nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk!Mindnek nem engedthetem a flörtöt kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok csak nem tudom mi a alapján döntsek!!
Félek hogy csaka zért kellek nekik hogy még egy trófeájuk legyen!és ha csokolozok eggyel kettövel akkor hamar kiégek?mit is jelent z a kifejezés?és lesz egy buli mostanában és mindegyik közölte hogy beszélni akar velem hogy kezeljem a helyzetet 5 percekre nem járkálhatok ki mind a 8-cal mert r*bancnak néznek!!
Ti mit csinálnátok a helyemben!
Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L
Ne mond, hogy nem tehetsz róla,hogy ennyi fiú akar tőled valamit,nyilván bátorítottad mind a 8-at. Én nem mondanám,hogy qrva vagy, ez még kevés ahhoz. De ahhoz hogy egyszerre 8 fiú udvaroljon neked kitartóan, nem elég az,hogy te nagyon okos,aranyos,jóhírű, szép lány vagy.Nyilván mindegyiket hitegeted, reményt keltessz bennük,ami nem szép dolog.Biztos nem tisztességes mindegyiknek a szándéka, néhányuk csak dugni akar, mások meg komolyan gondolják, hogy lehet köztetek valami,te meg átvered őket. Szerintem az veled a baj,hogy túl hamar lettél népszerű a fiúk körében és még nem igazán tudod kezelni a helyzetet. Inkább fenntartod magadnak az összeset, minthogy végül „8” szék közül a pad alá ess és újra csak álom legyen a suli legmenőbb pasijainak figyelme, mint 12 évesen.
Az,hogy kihasználod a fiatalságod nem azt jelenti,hogy minél több fiút kipróbálsz.Nem a mennyiség számít,hanem a minőség. Válassz közülük egyet, a többiek már sok tippet adtak arra,hogy hogyan, és adj bele mindent abba a kapcsolatba, a többi pasival meg ne foglalkozz. Mond meg nekik kerek perec,hogy nem akarsz tőlük semmit.
Benne van a pakliban,hogy csak trófea leszel, ezért azt tanácsolom,ismerd meg minél jobban azt a fiút,akinek oda akarod adni magad.
Ja,és nem a csókolózástól fogsz kiégni,hanem attól,hogy egy 18-19 éves srác nem fogja beérni egy-két csókkal.
És még annyit,hogy ne szállj el magadtól csak azért, mert 8 pasi zsong körülötted, ez bizony azért van,mert könnyen kaphatónak tűnhetsz a szemükben,ami nem túl nagy erény.Inkább légy egy kicsit tartózkodóbb és így azok fognak csak próbálkozni,akiknek valóban komolyak a szándékai.
Épp ez az HOGY NEM TUDOM KEZELNI a helyzetet egyszerüen ez igy sok nekem nagyon sok....
Soha nem is nagyon beszélgettema fiukkal föleg nem ennyi idösekkel és akkor most 8. után nyáron mint a hidegzuhany...:S
köszönöm.......
ennél idiótább választ nem irhattál volna:D
Amit tudni kell rólad: jó híred van (mindenki tudja, hogy milyen jól sz*psz), nagyon okos vagy (le tudod mérni a torkod mélységével, hogy a pasi f*sza hány centi) és aranyos lánynak tartanak (nem kell meggebednie a pasinak, hogy gerincre vágjon).
Mit csinálnék a helyedben? Belépnék a szakszervezetbe (K*rvák és Pr*stik Jogvédő Szervezete), hogy mégtöbb pasinak nyújthass még félórás örömöket, és nem fog sokáig tartani, hogy elmondhasd magadról, hogy egy KÉTLÁBON JÁRÓ SPERMABANK VAGY!
én lekurv*zlak
Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L pfff
itt is azvan már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!