Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal vagyok és kiszeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagyok és kiszeretném használni. Megéri?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és teljesen körülvettek a 17-18-19 éves fiuk és mindegyik beszélgetni akar velem/tudom hogy nem a beszélgetésre megy ki a játék/ igazából az a mottom hogy egyiknek sem hagyom megcsokolni magam... mivel ez eddig nagyon bejött/AMit nem kaphatunk meg az kell a legjobban tipusososan/ nemtudom hogy huzzam e tovább van kb 8 fiu akik irto jol néznek ki sok pénzük van mégis nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk!Mindnek nem engedthetem a flörtöt kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok csak nem tudom mi a alapján döntsek!!

Félek hogy csaka zért kellek nekik hogy még egy trófeájuk legyen!és ha csokolozok eggyel kettövel akkor hamar kiégek?mit is jelent z a kifejezés?és lesz egy buli mostanában és mindegyik közölte hogy beszélni akar velem hogy kezeljem a helyzetet 5 percekre nem járkálhatok ki mind a 8-cal mert r*bancnak néznek!!

Ti mit csinálnátok a helyemben!

Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L

2009. aug. 17. 00:28
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Szerintem Ne kavarj egyikkel sem. Majd eljön az idő, amikor valaki igazán fog tetszeni./lehet/

Persze ha kavarsz velük, és egy dugás után elhajtanak, Te leszel a legjobban felháborodva. :-) /itt még csókókról ebszélünk nem szexről/

Nincs Veled semmi baj, csak fogad el, hogy egy ribanc vagy, és az is maradsz./nem vagyok ribanc nem ismersz ez töredéke az életemnek/ De ha már ez a sorsod, csináld jól. :-P/nem TE fogod meg mondani hogy kinek mi a sorsa Te csak egy porszem vagy a sivatagban ahhoz majd OTT FÖNT eldöntik nem Te ha nem tudsz normálisan válaszolni igy jártál…

2009. aug. 17. 12:31
 32/57 A kérdező kommentje:
Kivagyok gyúrva és van egy BMW-m is,/ kinem szarja le..::)/ de szerintem is kurv@ vagy/szarok a véleményedre/, ha tényleg jól nézel ki egyszer meghúználak/látszik ez a szinted/, de nagyon sajnálom, semmi komoly nem lehet köztünk./ki a kart töled valamit is van miből választanom nem kell több:P/
2009. aug. 17. 12:34
 33/57 anonim ***** válasza:

00:56-os és akkor,ha add magára mér kell lek_rvázni,biztos neked egy kövér zsíros hajú idétlenül öltözködő lány kell?

Egy lány igenis legyen igényes k_rvára.És ha Passatban vagy BMW-ben ül egy gyúrós mellett megteheti mert jó csaj ennyi,kész.Érd el haver te is ezt a szintet,hogy Passatod legyen és gyúrjál,jah hogy lusta vagy és ez nem megy egy szétcsapott hétvége után ez gáz látod,itt jön le,hogy büdös a meló aki jól néz ki azt lesz_rjuk.Tudod ezér a szintért vmit tenni is kell.

Kicsit OFF bocsi.

Neked kedves 15L úgy válasz ez egy jó kis trükk szal hazamész ülj le végy egy papír lapot írd fel két oszlopba jó tulajdonságok és rossz tulajdonságok és kezd el írni mi a jellemző az adott srácra.Egyből világos lesz,melyik kell.

Vagy ilyet is csinálhatsz,hogy tetszik-nem tetszik oszloppal,ez egy nagyon jó kis dolog,én rendszeresen használom ha döntenem kell.

22F

2009. aug. 17. 13:42
 34/57 anonim ***** válasza:
nem is tudtam hogy a passat annyira menő autónak számít és hogy buknak rá a csajok :D:D:D
2009. aug. 17. 13:46
 35/57 anonim ***** válasza:

Azt írod jó híred van és hogy okos és aranyos lánynak tartanak.

Szerintem igyekezz a jó híred megtartásán!Fiatal vagy, nem kell csókolóznod addig, míg nem vagy biztos benne kivel is szeretnél!Várj még, hagy nőjön a jó híred és hogy biztosan azzal csókolózzál, akit nem csak hogy te kedvelsz, hanem aki Téged is kedvel!És ne aggódj!Nem fogsz semmiről lemaradni, nem fog a fiatalságod kicsúszni a kezedből, csak okosan csináld a dolgokat.És ha így csinálod, akkor azt veszed észre majd, hogy olyan ember van melletted, aki értékel!:)

2009. aug. 17. 13:56
 36/57 anonim ***** válasza:

ku*va!!

1. nem a család témába írtad

2.nem vagy komplett,hogy a pénzért és a külsőjért vagy ilyen helyzetben

3.ki az a barom aki okosnak tart?

4.szenvedj mert megérdemled kis rib*nc

f/20

2009. aug. 17. 14:05
 37/57 A kérdező kommentje:

nem fogok valamit leirni ezerszer mert eggyes hülyék nem tudják végig olvasni csak alami baromságot irnak... akik segítettek azoknak köszönöm akik meg nem azoknak a véleményét már el is felejtettem...!!

Te hülye én odaraktam csak a modik átrakták ez nem jutott eszedbe te észlény amugy meg szarom le a véleményed hanem vetted volna észre tiszta baromságot irtál mert ezekre már 5tször leirtama választ idióta

2009. aug. 17. 14:09
 38/57 anonim ***** válasza:
agyatlan barom vagy, ha ezt itt beszéled meg... ennyi
2009. aug. 17. 14:13
 39/57 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 14:09

most veszem csak észre, hogy tényleg nincs gond az IQ-dal és modoroddal :P

2009. aug. 17. 14:13
 40/57 anonim ***** válasza:
Könyörgöm 15 éves vagy!!!! Nehogy azt hidd hogy a fiatalságot 18éves kornál elvágják mint egy fonalat....
2009. aug. 17. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!