Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal vagyok és kiszeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagyok és kiszeretném használni. Megéri?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és teljesen körülvettek a 17-18-19 éves fiuk és mindegyik beszélgetni akar velem/tudom hogy nem a beszélgetésre megy ki a játék/ igazából az a mottom hogy egyiknek sem hagyom megcsokolni magam... mivel ez eddig nagyon bejött/AMit nem kaphatunk meg az kell a legjobban tipusososan/ nemtudom hogy huzzam e tovább van kb 8 fiu akik irto jol néznek ki sok pénzük van mégis nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk!Mindnek nem engedthetem a flörtöt kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok csak nem tudom mi a alapján döntsek!!

Félek hogy csaka zért kellek nekik hogy még egy trófeájuk legyen!és ha csokolozok eggyel kettövel akkor hamar kiégek?mit is jelent z a kifejezés?és lesz egy buli mostanában és mindegyik közölte hogy beszélni akar velem hogy kezeljem a helyzetet 5 percekre nem járkálhatok ki mind a 8-cal mert r*bancnak néznek!!

Ti mit csinálnátok a helyemben!

Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L

2009. aug. 17. 00:28
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Szerintem Ne kavarj egyikkel sem. Majd eljön az idő, amikor valaki igazán fog tetszeni.

Persze ha kavarsz velük, és egy dugás után elhajtanak, Te leszel a legjobban felháborodva. :-)

Nincs Veled semmi baj, csak fogad el, hogy egy ribanc vagy, és az is maradsz. De ha már ez a sorsod, csináld jól. :-P

2009. aug. 17. 08:32
 22/57 anonim ***** válasza:
Kivagyok gyúrva és van egy BMW-m is, de szerintem is kurv@ vagy, ha tényleg jól nézel ki egyszer meghúználak, de nagyon sajnálom, semmi komoly nem lehet köztünk.
2009. aug. 17. 08:46
 23/57 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:12

Semmi baj csak hát kicsit szarul esett, de valószinű azért történt mert félre értetted a kérdést!!Nem azért értem mert nekem a pénz számít is valamit,mert semmit... csak kellett a helyzet felvázolásához

2009. aug. 17. 11:56
 24/57 A kérdező kommentje:

"Csak tőled függ, hogy mit engedsz meg a fiúknak és mennyire bíztatod őket : azért koslatnak utánad, mert látják rajtad, hogy könnyen megkapható vagy!" hát ez érdekes mert én semmit nem engedtem nekik,sőt még csak nem is beszélgettem velük pár percnél többet...akkor nem tudom hogy van ez...

Nem a 13 évesek a példaképim csak csupán leirtam viszonyitás képpen a 3. válasz adónak hogy nem kéne lek*urvázni

2009. aug. 17. 11:58
 25/57 A kérdező kommentje:

"mi is az, amit ki szeretnél használni fiatalon? az, hogy játszadozol a pasikkal? mert pénzük van? mert ez eddig bejött?

mások érzelmeivel játszani nagyon etikátlan dolog (ha nem ismered a szót, akkor itt lehet megnézni: [link] )

persze érzékelem, hogy csöppet sem vagy elszállva magadtól, mivel, hogy szép is vagy meg okos is. annyira okos, hogy olyan kifejezéseket használsz, aminek a jelentését nem is érted."

szerintem a 8 pasival szervezz egy külön bulit és meséld el nekik, hogy neked bejön az, ha másokkal illetve mások érzelmeivel játszol és hogy majd azt fogod megcsókolni, akinek a legtöbb pénze van. így legalább a többi tudja mihez tartani magát.

Ne haragudj de mért ne érteném a szavak jelentését??! és az etika/etikátlan szót Te használtad nem én de igy is megértettem!!

kicsit most idézek a kérdésből neked,azt a részt amit nem értettél meg:"Mindnek nem engedhetem a flörtöt,/<---ez a bizonyitok ,hogy nem k*rvaságból irtam ki a kérdést/ kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok /<--vagyis nem akarom kihasználni öket mert akkor nem egyet irtam volna/ csak nem tudom mi a alapján döntsek/<---nem azt irtam hogy azzzal fogok csokolozni akinek a legtöbb pénze van hanem azt hogy nemtudom mi alapján döntsek!!!

Már ha tisztában vagy a szavak jelentéseivel pfff.....

2009. aug. 17. 12:06
 26/57 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 01:22 /köszönöm végre valaki megértette mi is a lényeg
2009. aug. 17. 12:07
 27/57 A kérdező kommentje:

Kicsit ki egészitettem a válaszod hanem haragszol….hát nézd, ha magadtól nem tudod, akkor elmondom neked, hogy miért tartanak téged a többiek laza erkölcsűnek: /köszönöm/

1. a kérdésben is szerepel a "kihasználás" szó. nem jó jel / a félre értették a fiatalságom akarom kihasználni /nem a fiukat/az időt hogy ennek most van itt az ideje és nem 15 év mulva amikor gyereket szeretnék/

2. egyszerre 8 fiúval is kavarsz /nem kavarok egyikkel sem csak beszélgettem velük 5 percet

3. aztán kiderül, hogy ez a 8 fiú csak egy szűkités, mert ők a top8, akik elég jól néznek ki, és még PÉNZÜK is van. /ezt a körülmények felvázolására irtam nem szántam fontos tényezöknek/

4. mindezek után kijelented, hogy NAGYON jó a hired, NAGYON okos lány vagy /ez az igazság , de komolyan…

elmondom, ezek miért jelentenek gondot.

1. a kérdést még ki lehet magyarázni, hogy szerencsétlen volt a megfogalmazás

2. sok a 8 fiú. nagyon. olyanról már hallottam, hogy valakinek egyszerre 2 ember tetszik/tetszeni tetszenek de nem szeretem őket ők nem haygnak békén,már depressziós vagyok emiatt és még az utcára sem akarok kimenni!, és tépelődik, ez rendben is van. de 8...

3. ha valaki tetszik neked, akkor a PÉNZ semmilyen szerepet ne játsszon a választásodban. soha. ha akárcsak meg is emlited a pénz dolgot, nagyon úgy tűnik külső személőnek, hogy az a legfontosabb. és nem véletlenül alakult ki ez a kép a nők egy részéről. úgyhogy ha úgy érzed, hogy te nem vagy ribi, akkor ne érdekeljen a pénz. ilyen fiatalon meg, amikor még szó nincs arról, hogy bárki eltartson vagy dárga ajándékokat vegyen, ilyenkor aztán pláne ne érdekeljen a pénz. /csak egy tényező volt/

4. a kérdés feltevése szempontjából totál semleges, hogy más emberek téged milyennek tartanak (vagy mit mondanak neked, mert ugye a kettő nem feltétlenül fedi egymást)./nem semleges mivel ezt meg is akarom tartani és ennek a szempontjábol szeretnék dönteni /

2009. aug. 17. 12:16
 28/57 A kérdező kommentje:

"tapasztalatból mondom h ennek előbbutóbb rossz vége lesz. a pasik előbbutóbb megunják, h csak kéreted magad, leállnak rólad, és annyi lesz rólad a véleményük, hogy szűzkur-va. csak kéreted magad, de "mindenkivel" belemész a játékba.

nemajánlott ezt tovább űzni, mert a jóhíred egy csapásra az ellenkezőjévé fog változni.

kiélni nem így kell magadat, h mindenkivel játszadozol"

Nem JÁTSZADOZOK VELÜK értsétek már meg hogy még hozzájuk sem értem csak beszélgettem velük és a kérdést azért irtam mert leszeretnék áll valakivel de nem tudom melyikkel

2009. aug. 17. 12:18
 29/57 A kérdező kommentje:

szánalmas kis köcsmény vagy, ennyi!

Éretlen kis prostipalánta vagy.

Nagyon okos, nagyon aranyos alatt nagyon retardált, nagyon s*ggfejet értettél? Ugye?

"nem egoistaságból " :D....öcséém, fogalmazni tudni kell, hallottad már azt a szót h egoizmus? XD látom iq az nagyon magas neked is, kedves kérdező :D.....

ja, és én ezt most nem sznobistaságból írtam ám le! :)

Ha nem ismertek , akkor ne hordjatok le mindennek…

IQ meg van nyugodj meg , több mint gondolnád és akkor itt most nem szeretném elkezdeni irni a dolgokat mert vagy nem hiszitek el vagy megint elmondotok mindennek

2009. aug. 17. 12:22
 30/57 A kérdező kommentje:

vegig gondolnam, hogy van-e köztük, aki megis jobban erdekel, vonz, mint a többi, ha nincs, akkor nem hitegetnem öket tovabb(az mar csak hab a tortan, hogy egy 18-19 eves fiu nem csak csokolozni akar nagy valoszinüseggel), ha van, akkor azzal az EGY fiuval foglalkoznek tovabb, a többinek meg ertesere adnam, hogy semmi nem lehet közöttünk...

tudom de mind olyan fiú akiről eddig még álmodni sem mertemvolna amikor még a bartnömmel 12 évesen öket tartottuk a nagy menőknek és elérhetetlenek voltak számunkra…és nem tudok dönteni sőt még egyenként is merülnek fel problémák velük pl: a barátnőmnek tetszik az egyik vagy is mindig is tetszett

2009. aug. 17. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!