Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal vagyok és kiszeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagyok és kiszeretném használni. Megéri?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és teljesen körülvettek a 17-18-19 éves fiuk és mindegyik beszélgetni akar velem/tudom hogy nem a beszélgetésre megy ki a játék/ igazából az a mottom hogy egyiknek sem hagyom megcsokolni magam... mivel ez eddig nagyon bejött/AMit nem kaphatunk meg az kell a legjobban tipusososan/ nemtudom hogy huzzam e tovább van kb 8 fiu akik irto jol néznek ki sok pénzük van mégis nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk!Mindnek nem engedthetem a flörtöt kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok csak nem tudom mi a alapján döntsek!!

Félek hogy csaka zért kellek nekik hogy még egy trófeájuk legyen!és ha csokolozok eggyel kettövel akkor hamar kiégek?mit is jelent z a kifejezés?és lesz egy buli mostanában és mindegyik közölte hogy beszélni akar velem hogy kezeljem a helyzetet 5 percekre nem járkálhatok ki mind a 8-cal mert r*bancnak néznek!!

Ti mit csinálnátok a helyemben!

Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L

2009. aug. 17. 00:28
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora egy bitch! És még szerény is... Pff tiszta vicc... BB! 15f
2009. aug. 17. 00:48
 2/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó híred van, akkor tartsd is meg!Ja és azért ne csókolózz egy fiúval sem, mert sok pénze van és mert jól néz ki!!!!!!!!
2009. aug. 17. 00:52
 3/57 A kérdező kommentje:
hohohoho Te engem ne k*rváz le!Nem ismersz és nem egoistaságból irtam ki a kérdést és nem azt irtam hogy dicsérjenek!Épp azért irtam a család téma körbe mert azt gondoltam nálam több élettapasztalattal rendelkező FELNŐTT emberek válaszolnak a kérdésemre amit én a zéró élettapasztalatommal nemtudok megválaszolni..
2009. aug. 17. 00:54
 4/57 A kérdező kommentje:
Tartsam meg,ez idáig oké de azért nem szeretném kihagyni a legszebb éveim...azt gondolom hogy ennek most itt az ideje 40 évesen nem fognak futkorászni utánnam és nem fogok ilyen hülyeségeken agyalni! "Fiatalság, bolondság":)
2009. aug. 17. 00:56
 5/57 anonim ***** válasza:
79%

KRVA KRVA KRVA KRVA KRVA KRVA KRVA az ilyenekből lesz 5 év múlva a szét szoláriumozott varrt hajú harisnyás miniszoknyás KRVA akik ülnek a passatban meg a Bmw ben a bodybuildinger faszi mellet. Eh KRVA vagy milyen érzés? XD

(F/19)

2009. aug. 17. 00:56
 6/57 A kérdező kommentje:
Nem vagyok k*rva Te idi*ta kérdeztem!! B*szki ha ennyire akarod tudni akkor elmondom hogy 15 évesen még nem is csokoloztam! azért mert kérdeztem egy kérdést nem vagyok k*rva !Vannak akik 13 évesen a szüzeségüket vesztik el.. mért olyan nagy baj hogy meg kérdeztem!!
2009. aug. 17. 00:59
 7/57 A kérdező kommentje:
gyurd ki magd te is és vegyél egy bmw-t és akkor talán nem leszel ennyire ideges
2009. aug. 17. 01:00
 8/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vagy te olyan hülye! :D Boccs, csak ezen a pénzes dolgon kicsit felhúztam magam... Én a csövesebb fajtából való vagyok, és nem igazán értem, hogy miért fontos annyira a zs... Én nagyon jól meg vagyok nélküle is.. Ne haragudj! 15f
2009. aug. 17. 01:12
 9/57 anonim ***** válasza:
78%

Egyáltalán nem kell 15 évesen csókolóznod, sőt fiúznod sem! Ráérsz majd 18-20 éves korodban fiúzni, de akkor sem kellene több fiúval kikezdened.

Csak tőled függ, hogy mit engedsz meg a fiúknak és mennyire bíztatod őket : azért koslatnak utánad, mert látják rajtad, hogy könnyen megkapható vagy!

Ha neked azok a lányok a példaképeid, akik 13 évesen pasikkal fekszenek le, akkor nem tudok mit mondani...

2009. aug. 17. 01:19
 10/57 anonim ***** válasza:
95%

mi is az, amit ki szeretnél használni fiatalon? az, hogy játszadozol a pasikkal? mert pénzük van? mert ez eddig bejött?

mások érzelmeivel játszani nagyon etikátlan dolog (ha nem ismered a szót, akkor itt lehet megnézni: [link] )

persze érzékelem, hogy csöppet sem vagy elszállva magadtól, mivel, hogy szép is vagy meg okos is. annyira okos, hogy olyan kifejezéseket használsz, aminek a jelentését nem is érted.

szerintem a 8 pasival szervezz egy külön bulit és meséld el nekik, hogy neked bejön az, ha másokkal illetve mások érzelmeivel játszol és hogy majd azt fogod megcsókolni, akinek a legtöbb pénze van. így legalább a többi tudja mihez tartani magát.

2009. aug. 17. 01:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!