Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal vagyok és kiszeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagyok és kiszeretném használni. Megéri?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és teljesen körülvettek a 17-18-19 éves fiuk és mindegyik beszélgetni akar velem/tudom hogy nem a beszélgetésre megy ki a játék/ igazából az a mottom hogy egyiknek sem hagyom megcsokolni magam... mivel ez eddig nagyon bejött/AMit nem kaphatunk meg az kell a legjobban tipusososan/ nemtudom hogy huzzam e tovább van kb 8 fiu akik irto jol néznek ki sok pénzük van mégis nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk!Mindnek nem engedthetem a flörtöt kis mosoly belefér mindenkinek de csokolozni csak az egyikkel akarok csak nem tudom mi a alapján döntsek!!

Félek hogy csaka zért kellek nekik hogy még egy trófeájuk legyen!és ha csokolozok eggyel kettövel akkor hamar kiégek?mit is jelent z a kifejezés?és lesz egy buli mostanában és mindegyik közölte hogy beszélni akar velem hogy kezeljem a helyzetet 5 percekre nem járkálhatok ki mind a 8-cal mert r*bancnak néznek!!

Ti mit csinálnátok a helyemben!

Amit tudni kell rólam nagyon jó hirem van és nagyon okos és aranyos lánynak tartanak...15/L

2009. aug. 17. 00:28
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%
Válasz 1-et aztán csá, de ne a pénze miatt legyél együtt a pasival hanem szerelemből Hiába néz ki jól és gazdag lehet hogy suttyó paraszt. És ne add könnyen magad ha eddig bírtad már.
2009. aug. 17. 01:22
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

hát nézd, ha magadtól nem tudod, akkor elmondom neked, hogy miért tartanak téged a többiek laza erkölcsűnek:

1. a kérdésben is szerepel a "kihasználás" szó. nem jó jel

2. egyszerre 8 fiúval is kavarsz

3. aztán kiderül, hogy ez a 8 fiú csak egy szűkités, mert ők a top8, akik elég jól néznek ki, és még PÉNZÜK is van.

4. mindezek után kijelented, hogy NAGYON jó a hired, NAGYON okos lány vagy

elmondom, ezek miért jelentenek gondot.

1. a kérdést még ki lehet magyarázni, hogy szerencsétlen volt a megfogalmazás

2. sok a 8 fiú. nagyon. olyanról már hallottam, hogy valakinek egyszerre 2 ember tetszik, és tépelődik, ez rendben is van. de 8...

3. ha valaki tetszik neked, akkor a PÉNZ semmilyen szerepet ne játsszon a választásodban. soha. ha akárcsak meg is emlited a pénz dolgot, nagyon úgy tűnik külső személőnek, hogy az a legfontosabb. és nem véletlenül alakult ki ez a kép a nők egy részéről. úgyhogy ha úgy érzed, hogy te nem vagy ribi, akkor ne érdekeljen a pénz. ilyen fiatalon meg, amikor még szó nincs arról, hogy bárki eltartson vagy dárga ajándékokat vegyen, ilyenkor aztán pláne ne érdekeljen a pénz.

4. a kérdés feltevése szempontjából totál semleges, hogy más emberek téged milyennek tartanak (vagy mit mondanak neked, mert ugye a kettő nem feltétlenül fedi egymást).

remélem, ez megfelel számodra az érett megfogalmazásnak. 29F

(ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak: azzal smárolj, aki a legjobban tetszik. ennyi. ha máshogy nem megy, irj egy listát, mindenkinek adjál X pontot a mosolyára, testalkatára, humorára, stb. akinek a legtöbb pontja van, az nyer. ja, és felőlem beveheted a pénzt is ide. csak akkor fogadd is el, ha leribiznek érte.)

2009. aug. 17. 01:32
 13/57 anonim ***** válasza:
98%

tapasztalatból mondom h ennek előbbutóbb rossz vége lesz. a pasik előbbutóbb megunják, h csak kéreted magad, leállnak rólad, és annyi lesz rólad a véleményük, hogy szűzkur-va. csak kéreted magad, de "mindenkivel" belemész a játékba.

nemajánlott ezt tovább űzni, mert a jóhíred egy csapásra az ellenkezőjévé fog változni.

kiélni nem így kell magadat, h mindenkivel játszadozol

2009. aug. 17. 02:10
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas kis köcsmény vagy, ennyi!
2009. aug. 17. 02:36
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Miért szórakozol másokkal? Ne hülyítsd őket hanem válassz ki egyet és kész.
2009. aug. 17. 02:48
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen kis prostipalánta vagy.
2009. aug. 17. 02:49
 17/57 anonim válasza:
... :)
2009. aug. 17. 04:03
 18/57 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon okos, nagyon aranyos alatt nagyon retardált, nagyon s*ggfejet értettél? Ugye?
2009. aug. 17. 06:10
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

szerintem (remelem), tenyleg csak a megfogalmazas az, ami nem megfelelö, tul sok informaciot akart megosztani, ami nem is fontos.

Ha 8 fiubol nem tudod, hogy kive csokolozz, akkor egyertelmü: EGYIKKEL SEM!!!! 8 fiubol mar eleg nagy esellyel lehetne legalabb egy olyan, aki egy kicsit jobban erdekel, mint a többi (ha azert, mert több a penze, akkor azert, nem a mi dolgunk itelkezni-persze velemenyt irhatunk es akkor joggal tartanak k*rvanak). De mivel ebböl kerdes lett, ezert a 8-bol egy fiu sem erdemes ra, hogy ey jo hirü, okos, aranyos lany elsö csokjat megkapja.

Az, hogy 15 evesen elni akarsz teljesen rendben van, de ez nem egyenlö azzal, hogy az ertekrendedet lerombolod. En is 15 evesen csokoloztam elöször, es eletem legszebb csokja volt, es eletem legszebb evei 14 eves koromtol 19 eves koromig, de ezert nem kellett mindnekivel csokoloznom, ne adj Isten összefeküdnöm, buliztam, eljartam otthonrol, flörtöltem is akar, sok (akar fiu) baratom volt, de mindig elesen meghuztam a hatart es ezt kivetel nelkül mindenki megertette.

Azt viszont egyik fiu sem fogja megerteni, ha csak szorakozol velük (megha te nem is igy erzd, amit most csinalsz az bizony annak vehetö reszükröl), es ettöl joggal dühödnenek be.

En mit csinalnek? Vegig gondolnam, hogy van-e köztük, aki megis jobban erdekel, vonz, mint a többi, ha nincs, akkor nem hitegetnem öket tovabb (az mar csak hab a tortan, hogy egy 18-19 eves fiu nem csak csokolozni akar nagy valoszinüseggel), ha van, akkor azzal az EGY fiuval foglalkoznek tovabb, a többinek meg ertesere adnam, hogy semmi nem lehet közöttünk...

2009. aug. 17. 06:11
 20/57 anonim ***** válasza:

"nem egoistaságból " :D....öcséém, fogalmazni tudni kell, hallottad már azt a szót h egoizmus? XD látom iq az nagyon magas neked is, kedves kérdező :D.....

ja, és én ezt most nem sznobistaságból írtam ám le! :)

2009. aug. 17. 07:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!