Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így viselkednek általában a férfiak, ha közömbös nekik egy nő?
19-es
Én mindig azt tapasztaltam, hogy valaki minél jobban villog, annak valamilyen hiányosságai vannak. Másnak akar látszódni, mint aki valójában. Tipikusan az a srác vagy, aki azt hiszi, hogy a lányoknak is a külső számít, ahogy a fiúknak számít a külső lányoknál. Már ami a ruházatot illeti. Fölösleges drága cuccokat vásárolni, elég, ha egy férfi ápolt és nem szakadt/kopott ruhákba jár. És ami a legfontosabb, legyen pozitív kisugárzása.
"Sokkal jobb érzéssel tölt el, ha néznek, mintha semmibe sem néznek. Mivel én ilyen vagyok, ezért kissé elképzelhetetlen,hogy mások miért nem szeretik."
Az a gyanúm, hogy eléggé ratyi külsőd lehet, és ezt jó ruhákkal próbálod ellensúlyozni, és így már megnéznek. Különben nem tudnád, hogy milyen érzés, ha meg sem néznek. Nem igaz?:)
Aki sok figyelmet kap, annak nincs szüksége extra drága ruhákra, megnézik így is. Ami zavaró, az az, hogy általában a lányok néznek gyakrabban, én meg már nem vagyok tini.
Hello topik indító:)
Találkoztál azóta az orvossal?
Ó, igen :-)
A viselkedése hasonló volt, csak most az a legújabb, hogy ha beszélgetünk, nem mer a szemembe nézni, inkább elnéz mellettem, vagy valami mást figyel. Ha mégis összeakad a tekintetünk, akkor is gyorsan elkapja.
Többször is beszéltünk azóta, mindig úgy irányította a történéseket, hogy a valahogy mögém kerülhessen, mondjuk elköszönésnél, és ilyenkor szinte érzem, ahogy tetőtől talpig végigmér, de nincs merszem visszafordulni :-)
Hát elhiszem, hogy nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni, mind a ketten elég kínosan éreznétek magatokat:)
Én nem értem milyen ember az ilyen, nem mer egy nő szemébe belenézni még 2 másodpercre sem:D Nem riasztó számodra?:)
Elvisz ebédelni?:) Végül is akkor meg kit érdekel, hogy viselkedik nem? Megcsókolni úgy sem mer, te meg nem akarod:D
Hello Topik nyitó!:)
Mizu veled, megvan még a doktor úr? Remélem nem ott tartotok, hogy már csak napszemüvegben mer veled találkozni! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!