Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így viselkednek általában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így viselkednek általában a férfiak, ha közömbös nekik egy nő?

Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősöm a legtöbbször, ha találkozunk, tetőtől talpig végigmér, persze csak egy gyors pillantással, titkolva, és utána el is kapja a tekintetét, de mindig észreveszem és összezavarodok tőle. Volt már, hogy beültem mellé az autóba és rögtön a mellemet nézte meg, pedig egy teljesen zárt blúz volt rajtam. Legutóbb akkor csinálta ezt, amikor a kisfiammal sétáltam és anyukám is velünk volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy ne pásztázzon végig a tekintetével. Anyukám természetesen észrevette és megjegyezte, hogy megbámult XY. A férfiak nem tudnak uralkodni magunkon, vagy mi ez?
2012. nov. 19. 12:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Megint egy rendkívül értelmes kérdés :) gratulálok :).15 éves szint.:)..........
2012. nov. 19. 14:38
 22/28 anonim ***** válasza:

19-es

Én mindig azt tapasztaltam, hogy valaki minél jobban villog, annak valamilyen hiányosságai vannak. Másnak akar látszódni, mint aki valójában. Tipikusan az a srác vagy, aki azt hiszi, hogy a lányoknak is a külső számít, ahogy a fiúknak számít a külső lányoknál. Már ami a ruházatot illeti. Fölösleges drága cuccokat vásárolni, elég, ha egy férfi ápolt és nem szakadt/kopott ruhákba jár. És ami a legfontosabb, legyen pozitív kisugárzása.

2012. nov. 19. 15:12
 23/28 anonim ***** válasza:

"Sokkal jobb érzéssel tölt el, ha néznek, mintha semmibe sem néznek. Mivel én ilyen vagyok, ezért kissé elképzelhetetlen,hogy mások miért nem szeretik."

Az a gyanúm, hogy eléggé ratyi külsőd lehet, és ezt jó ruhákkal próbálod ellensúlyozni, és így már megnéznek. Különben nem tudnád, hogy milyen érzés, ha meg sem néznek. Nem igaz?:)

Aki sok figyelmet kap, annak nincs szüksége extra drága ruhákra, megnézik így is. Ami zavaró, az az, hogy általában a lányok néznek gyakrabban, én meg már nem vagyok tini.

2012. nov. 19. 15:31
 24/28 anonim ***** válasza:

Hello topik indító:)

Találkoztál azóta az orvossal?

2012. nov. 28. 18:38
 25/28 A kérdező kommentje:

Ó, igen :-)

A viselkedése hasonló volt, csak most az a legújabb, hogy ha beszélgetünk, nem mer a szemembe nézni, inkább elnéz mellettem, vagy valami mást figyel. Ha mégis összeakad a tekintetünk, akkor is gyorsan elkapja.

Többször is beszéltünk azóta, mindig úgy irányította a történéseket, hogy a valahogy mögém kerülhessen, mondjuk elköszönésnél, és ilyenkor szinte érzem, ahogy tetőtől talpig végigmér, de nincs merszem visszafordulni :-)

2012. nov. 28. 18:49
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát elhiszem, hogy nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni, mind a ketten elég kínosan éreznétek magatokat:)

Én nem értem milyen ember az ilyen, nem mer egy nő szemébe belenézni még 2 másodpercre sem:D Nem riasztó számodra?:)

Elvisz ebédelni?:) Végül is akkor meg kit érdekel, hogy viselkedik nem? Megcsókolni úgy sem mer, te meg nem akarod:D

2012. nov. 29. 19:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Megérintett már egyáltalán? Adj neki legközelebb egy autogramot:P Ilyen balféket, jó béna volt, hogy eddig húzta-halasztotta a dolgokat. Szerintem ő is tudja, hogy már gyakorlatilag elvesztette teljesen az irányítást már az elején:D Jól össze zavarodhatott tőled:)
2012. nov. 29. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Hello Topik nyitó!:)

Mizu veled, megvan még a doktor úr? Remélem nem ott tartotok, hogy már csak napszemüvegben mer veled találkozni! XD

2013. febr. 8. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!