Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így viselkednek általában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így viselkednek általában a férfiak, ha közömbös nekik egy nő?

Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősöm a legtöbbször, ha találkozunk, tetőtől talpig végigmér, persze csak egy gyors pillantással, titkolva, és utána el is kapja a tekintetét, de mindig észreveszem és összezavarodok tőle. Volt már, hogy beültem mellé az autóba és rögtön a mellemet nézte meg, pedig egy teljesen zárt blúz volt rajtam. Legutóbb akkor csinálta ezt, amikor a kisfiammal sétáltam és anyukám is velünk volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy ne pásztázzon végig a tekintetével. Anyukám természetesen észrevette és megjegyezte, hogy megbámult XY. A férfiak nem tudnak uralkodni magunkon, vagy mi ez?
2012. nov. 19. 12:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
egy szónak is száz a vége: ne magyarázzak bele túl sokat ezekbe a pillantásokba, igaz?
2012. nov. 19. 13:01
 12/28 anonim ***** válasza:
Egyébként megmondom őszintén, fajtól, bőrszíntől függetlenül, én ezt bunkó szokásnak tartom. Ha egy nő kirívóan öltözködik, és ha úgy hozza a sors, hogy pont a közelemben álldogál, akkor direkt rá sem nézek, úgy teszek, mintha ott sem lenne. Ettől néha meg tudnak pukkadni:)
2012. nov. 19. 13:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Hááát...valamit akarhat, de nem mer kezdeményezni. Azt várja gondolom, hogy te lépj, mert nagyon tetszel neki. De milyen férfi az ilyen?
2012. nov. 19. 13:05
 14/28 anonim ***** válasza:

Egyébként meglepődne sok nő, ha tudnák, hogy a férfiaknak mennyire jó a vizualitásuk. Simán el bír meztelenül képzelni egy nőt, még úgy is, ha nagykabátban utazik a villamoson. Van egy jó duma. Pasi bámulj egy nőt a buszon, aki kissé zavart lesz ettől, majd odaszól neki.

-Uram, most már öltöztessen föl, mert a következő megállónál leszállok.

2012. nov. 19. 13:12
 15/28 anonim ***** válasza:
Jah, hogy te akkora istenség vagy kérdező, hogy rád rád sem lehet nézni! Átkozott legyen az a férfiember, aki rád mer nézni. Fővel járó bűn. De nem szeretem az ilyen hozzáállású nőket. Gondolom amelyik ugye nyilván feltételezhető ,hogy te is, szóval jól néz ki, azt megbámulják. Ez inkább önbizalom növelő kéne hogy legyen, ennek örülni kéne inkább. Bezzeg az a sok átlag, meg az alatti, akit le se szarnak, akikre mág rá se néznek annyira "levegőnek" kezelik őket, ők vernék a valagukat örömükben, ha valaki emberszámba venné őket. Sosem értettem az ilyen női hozzáállást, ohgy idegesít valakit ha megnézik, ha gyönyörködnek benne. Tiszta paranoid és beteges hozzáállása van szerintem az ilyen nőknek. A nevelés csődje!
2012. nov. 19. 13:15
 16/28 anonim ***** válasza:

13:15

A barátaim, ismerőseim szerint nagyon jó képű férfi vagyok, és megmondom őszintén, hogy eléggé zavaró tud lenni, ha bámulnak a lányok, főleg mikor ingbe megyek valahová.

2012. nov. 19. 13:18
 17/28 A kérdező kommentje:

Nos, kedves 15-ös hozzászóló, akkor kifejteném neked bővebben, hogy miért zavar ez a fajta viselkedés.

Én magam nem tartom valami csúcsszuper szép nőnek, de nem is vagyok csúnya, ez tény. Sok mindenkinek tetszek, és sokan kifejezésre is juttatják ezt, ez nem zavar, sőt, nagyon jól esik. Egy csöppet sem öltözködöm kihívóan, extravagánsan, vagy úgy, hogy azzal direkte felhívjam magamra a figyelmet.

Ami az ominózus férfi viselkedésében zavar, az az, hogy nem képes felvállalni mindezeken túl az érdeklődését, hanem inkább merev tagadásba burkolózik. Mégis feltűnő (érett kora ellenére) ez a viselkedés, és ne haragudj, hogy kikértem más véleményét is erről a dologról!

2012. nov. 19. 13:32
 18/28 anonim ***** válasza:

"Tiszta paranoid és beteges hozzáállása van szerintem az ilyen nőknek. A nevelés csődje!"

Ezt jól megmosolyogtam:))

2012. nov. 19. 13:42
 19/28 anonim ***** válasza:

Bocs, nem számoltam azzal, hogy vannak lélekben más beálítodottságú emberek is. Én péládul pont ebben élem ki magam férfiként, ha megbámulnak, dícsérnek, mert a külsőségek embere vagyok. Imádom ha bámulnak, de csak útcán vagy nyíiltabb közegben. Amúgy nem vagyok az a színpadon szereplős egyébként, ne így értsd. Csak szeretek villogni. Sokkal jobb érzéssel tölt el, ha néznek, mintha semmibe sem néznek. Mivel én ilyen vagyok, ezért kissé elképzelhetetlen,hogy mások miért nem szeretik.

De van egy elméletem. Az hogy nekik sázmít a belső tulajdonságaik is, sőt inkább túlnyomó mértékben főleg az számít nekik, és nem szeretik, ha csak a külsejüket ismerik el. Nekem meg a belső tulajdonságok! / mint magam részéről, mint az részéről/ aki nőként tetszene, ---> egy hatodrangú valami.

2012. nov. 19. 13:45
 20/28 anonim ***** válasza:
17, kérdező, oké, olvastam részletesebben is amit írsz, így már más a helyzet, így már érthető. Inkább te ne haragudj, ha elméletemmel kicsit ledegradáltam az ilyen nőket. Akkor semmi gond nincs veled, csak általánosságban írtam, amit írtam!
2012. nov. 19. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!