Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így viselkednek általában a férfiak, ha közömbös nekik egy nő?
Egyébként meglepődne sok nő, ha tudnák, hogy a férfiaknak mennyire jó a vizualitásuk. Simán el bír meztelenül képzelni egy nőt, még úgy is, ha nagykabátban utazik a villamoson. Van egy jó duma. Pasi bámulj egy nőt a buszon, aki kissé zavart lesz ettől, majd odaszól neki.
-Uram, most már öltöztessen föl, mert a következő megállónál leszállok.
13:15
A barátaim, ismerőseim szerint nagyon jó képű férfi vagyok, és megmondom őszintén, hogy eléggé zavaró tud lenni, ha bámulnak a lányok, főleg mikor ingbe megyek valahová.
Nos, kedves 15-ös hozzászóló, akkor kifejteném neked bővebben, hogy miért zavar ez a fajta viselkedés.
Én magam nem tartom valami csúcsszuper szép nőnek, de nem is vagyok csúnya, ez tény. Sok mindenkinek tetszek, és sokan kifejezésre is juttatják ezt, ez nem zavar, sőt, nagyon jól esik. Egy csöppet sem öltözködöm kihívóan, extravagánsan, vagy úgy, hogy azzal direkte felhívjam magamra a figyelmet.
Ami az ominózus férfi viselkedésében zavar, az az, hogy nem képes felvállalni mindezeken túl az érdeklődését, hanem inkább merev tagadásba burkolózik. Mégis feltűnő (érett kora ellenére) ez a viselkedés, és ne haragudj, hogy kikértem más véleményét is erről a dologról!
"Tiszta paranoid és beteges hozzáállása van szerintem az ilyen nőknek. A nevelés csődje!"
Ezt jól megmosolyogtam:))
Bocs, nem számoltam azzal, hogy vannak lélekben más beálítodottságú emberek is. Én péládul pont ebben élem ki magam férfiként, ha megbámulnak, dícsérnek, mert a külsőségek embere vagyok. Imádom ha bámulnak, de csak útcán vagy nyíiltabb közegben. Amúgy nem vagyok az a színpadon szereplős egyébként, ne így értsd. Csak szeretek villogni. Sokkal jobb érzéssel tölt el, ha néznek, mintha semmibe sem néznek. Mivel én ilyen vagyok, ezért kissé elképzelhetetlen,hogy mások miért nem szeretik.
De van egy elméletem. Az hogy nekik sázmít a belső tulajdonságaik is, sőt inkább túlnyomó mértékben főleg az számít nekik, és nem szeretik, ha csak a külsejüket ismerik el. Nekem meg a belső tulajdonságok! / mint magam részéről, mint az részéről/ aki nőként tetszene, ---> egy hatodrangú valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!