Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol történt az első csók?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol történt az első csók? Kivel? Mikor? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 18:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

egy kisebb hídon.naplementekor.este8körül.Ő állt a hídnál neki dőlve, én előtte, átölelt, és lesmárolt *__* sose felejtem el :D nagyon jó volt :$

én 14 voltam és Ő is :)

16/L

2010. júl. 6. 00:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Nálunk, még a régi lakásunkban, 14 voltam. Én nagyon élveztem, bár elég tapasztalatlan voltam. Még mindig együtt vagyunk. ^^ :)
2010. júl. 6. 00:09
 23/29 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, a fiú is, de neki már volt előttem két barátnője, nekem ő volt az első. eléggé féltem előtte, mert paráztam, hogy béna vagyok, tapasztalatlan, és hogy néz ez ki egy 18 éves csajtól, h még nem is csókolózott korábban... nyelves volt az első és tényleg nagyon béna voltam, de azóta is együtt vagyunk szóval talán annyira nem gáz :D
2010. júl. 6. 00:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Kb 15 éves flegma kis ge ciláda voltam. Egy szülinapi buliban voltunk, akkor nagy dolog volt, ha egy kislány megpuszilta a szád, ezért mindenki üvegezni akart, én késve érkeztem persze, majd kiröhögtem őket, hogy ez szánalmas, aki akivel akar csókolózzon, ne szerencsétlenkedjenek. Az üvegezés megszakadt, utált mindenki. Mégis gondolom bejött a lányoknak a szöveg, mert nem sokra rá "lassúzás :-D" közben egy lánnyal kavartam. Tetszett nekem nagyon, de ennek ellenére kb fél órán belül még 2 másikkal megismétlődött a dolog. Mindegyik tetszett :-D nem állt többet egyik se szóba velem. Vissza gondolva vicces story :-D nagy arc voltam kölyökként. lol
2010. júl. 6. 00:45
 25/29 A kérdező kommentje:
Am nem vok csabai csak ott járok suliba(Y)
2010. júl. 6. 00:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Oviban , de az nem számít! Komoly első csókom még nem volt :( 14 /l
2010. júl. 6. 01:05
 27/29 anonim ***** válasza:
buszvégállomáson...:D 18. születésnapom után 10 nappal.:)
2010. júl. 6. 01:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Épp betöltöttem a 15-t, játszótéren. (:

Nem volt nagy szám, a többi jobban sikerült. : )

2010. júl. 6. 06:34
 29/29 anonim válasza:
8 evesen egy gyerekkori baratommal leutanoztuk a tv-bol:D
2010. júl. 6. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!