Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol történt az első csók? Kivel? Mikor? Milyen volt?
elkezdett mindenki mindenkivel najó nekünk srácoknak volt annyi tartásunk h egymással nem csak lányokkal de a lányok simán csinálták egymással:)
de a lánynak büdös volt a szájaXD igazából sajnálom hogy nem vártam másfél hónapot... akkor a mostani barátnőmmel lett volna és az "csudijó" lett volna
18/F
uff... tengerpart. . .szerelmem 8-> . . . (azóta is együtt vagyunk)14éves voltam . . . amúgy nagyon jó volt,nem volt nyálas vagy ilyesmi,tényleg összehangolódtunk
:)) kaptam 1 szájrapuszit és utána már csak ennyire emlékeszem:"tejóég,ez a nyelve":)) vicces volt
Az én első csókom 13 évesen a Körös Hotel mögött történtxD már megbántam h M-mel történt meg.Nyálas volt..xD
A mostani barátommal sokkal jobban szeretek csókolózni, mert vele élvezhető is a dolog☺
Ma, egy nappal a 13. szülinapom előtt :D
a barátom nálunk volt meg még egy barátnőm.. és néztük a tvt.. aztán egyszer kicsit elaludtam ^^ és úgy keltem fel hogy már ott vagyok vele szembe... aztán ránéztem, ő mosolygott, aztán megtörtént. Nagyon jó volt :$ imádtam :D
Lacinak hivják, 13 éves voltam ő 18 egy utcán történt romantikus finom csók!Soha nem lehet elfelejteni!
Most 17 vagyok ő 22 és még mindig egymást csokolgatjuk
Körös Hotel? Csabai vagy? :D
Nekem a buszpályaudvaron, annyira nem számítottam rá, hogy megcsókol :) Nagyon jó volt, a mai napig boldogan gondolok rá vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!