Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol történt az első csók?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol történt az első csók? Kivel? Mikor? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 18:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%
16 évesen fesztiválon elszopogatva egy E-t,a srác 26volt...behalucináltam a tanáromat is ida....marha jó volt...
2009. aug. 14. 18:13
 2/29 anonim ***** válasza:
15 évesen, egy falunapon a srác 19 volt, hát nem volt valami jó, nagyon nyálas volt, sokáig nem is mertem csókolózni többet mert féltem h a többi is olyan lesz...de ma már tudom hogy van sokkal sokkal jobb is!:)
2009. aug. 14. 18:18
 3/29 anonim ***** válasza:
14 évesen egy sátorban... Hát nem volt egy nagy szám.. De már rájöttem hogy lehet jobb is
2009. aug. 14. 18:20
 4/29 baranyi kálmanné ***** válasza:
95%
Ovodába 7 évesen volt kint voltunk a játszotéren és utánoztuk a fiatalokat.Nagyon jot nevetűnk 1982 be volt.
2009. aug. 14. 18:22
 5/29 anonim ***** válasza:
15 évesen egy úszoda elött!!
2009. aug. 14. 18:26
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen történt. A fiú 26 volt. Egy tóparton ültünk naplementekor egy padon. Csodálatos volt. Tökéletes. Ilyennek képzeltem az első csókomat. Második randim volt életemben, de szerettem a fiút, a mai napig szeretem. :)
2009. aug. 14. 18:31
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
16 voltam, kissé spiccesen, diszkóban, egy kb 19 éves ismeretlennel. nyálas volt, fúúj. nem akartam, de nem voltak jók a reflexeim, és nem hajtottam elég gyorsan arrébb a fejem:)
2009. aug. 14. 18:54
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy buszmegállóban, egy sráccal, akit imádtam, egy délután. Mivel ez nem nyelves, hanem szájracsók volt, nem volt benne semmi xtra, egyszerűen csak szép volt. A nyelves csók kb fél óra múlva a buszon történt meg. :D Furi volt. Asszem nagyon béna lehettem. xD
2009. aug. 14. 19:32
 9/29 anonim válasza:

15 éves voltam, és suliból kísért haza a sráca, kivel 2 napja jártam, ott volt egy bnőm meg neki egy haverja, és az utcán történt meg! H milyen volt?! nem tudom, akkor tapasztalatom nem volt még, tehát nem mondom h rossz volt, viszont rossz személlyel történt és szerettem volna ha vmi romantikusabb helyen történik meg, de ez nem jött össze még azóta sem, h vmi extra legyen a körülmény! de majd egyszer!!

és neked?!

2009. aug. 14. 19:53
 10/29 anonim ***** válasza:
39%
Moziban,28(!)évesen,2 és fél órán keresztül.De bírtam volna még tovább:)Bár sose lett volna vége:)
2009. aug. 14. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!