Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki ilyet művelni az élettársával?
Én sem vagyok híve a halálbüntetésnek, az túl kegyes büntetés.
Az ilyet életfogytiglanra kell ítélni és minden egyes nap megkínozni. Letépni minden nap 1 körmét, megégetni a testrészeit, korbáccsal verni.
Persze,előfordul,de gondolom ez azért durva esetnek mondható.
Viszont ha arra gondolok,hogy velem,vagy a lányommal történhetne meg....nem tudom.
Két ember közül egyik sem érezte azt,hogy ez nem helyes,meg addig rugdosták,amíg a saját lábuk el nem tört?
Benne volt a tévében is!
Egyébként itt nem nagyon fordulnak elő ilyen esetek de nézz szét a keletebbi országokban, esetleg afrikában..
Aki meg olyat ír hogy velük ugyanezt kell megtenni... hát azt szégyellhetné magát. Pont azért érezhetjük magunkat különbnek mert mi NEM lennénk képesek ilyet megtenni. Megérdemli? MEG! De lehet, hogy ezek az emberek akik ezt tették tényleg elmezavarral küszködtek és ugy éreztéj hogy a nő megérdemli, meg is tették.Mondom, ezzel nem azt akarom mondani , hogy ettől még nem érdemelnék meg, de mi maradjunk már meg embernek...
Első voltam.
hát jó,most valószínűleg,a legtöbb emberből nagy indulatokat vált ki egy ilyen kegyetlen dolog
de szerintem senki sem gondolja komolyan,h meg tudná tenné,még úgy sem,hogy tudja miket tettek ezek az emberek
első reakcióm nekem is az volt,hogy.....
de valószínű nem tudnék bántani senkit
Én tavaj olvastam ezt a Zsaru magazinban.
Első reakcióm nekem is az lenne, h fogat fogért. De akkor semmivel sem vagyunk jobbak mint azok az állatok.
Az ilyenek nem méltóak arra sem, hogy a börtönben foglalják a helyet. Úgysem dolgozna bent. Megasztán a börtön azoknak kell szerintem, akiknek lehetőségük van a szabadulásra. Egyfajta rehab a büntetés mellet, h új életet kezdhessen ha kimegy.
Az akit sosem fognak kiengedni minek etessük és miért tartsuk meleg helyen? Miközben rengeteg hajléktalan meg megfagy? Csak azért tartsuk börtönben, h a többi rab kínozhassa?
Az ilyen beteg elméjű selejt embereket szerintem ki kell gyomlálni. Úgy sincs hasznuk. Sőt.....
Be kell ültetni a villamosszékbe és kész. Azzal kell inkább foglalkozni, aki mondjuk rabolt vagy hasonlók. Hogy ha szabadul, ne legyen visszaeső bűnöző. Ne a reménytelen esetet tutujgassuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!