Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki ilyet művelni az élettársával?
A halálbüntetést csak abban az esetben kellene visszahozni, ha valaki "halálbüntetést" hajt végre a másikon.
Nem vagyok vallásos ember, de akkor is azt tartom, hogy másnak az életét elvenni akkor is bűn, ha a másik ember bűnt követett el: senkinek nem tiszte az élete felett ítéletet hozni.
Én nem vagyok egy bosszú vágyú ember,de minimum
megrugdosnám,ha ott lennék börtön őr,ahol van,
aztán elvinném a zuhanyzóba,10 másik kannal,és 3 fogásos vacsorát ajánlanék annak,aki úgy fenékbe rakja,hogy min 1 évig elfelejti h mire való a szék!
ma 12:21!
Értem,de egy komoly kérdés!
Mit tennél,ha a TE lányod lett volna,és ott lenne a gyilkosa,a szemedbe nézne,esetleg képen is röhögne?
A halálbüntetés csak egy pillanat...előtte maximum rágódik/fél, aztán vége...nincs értelme, állítólag amúgy sem éreznek nagy fájdalmat ilyenkor.
Úgysem kerül ki élete végéig a börtönből az, aki ilyet csinál. Inkább szenvedjen csak a kalitkájában, míg a többi rab hátulról rakja.
1 kérdés mindenkihez:
am ti hallottatok erről a hiradóban/tévében?
Igazából,nem itt olvastam először a dologról,és egyszerűen nagyon megrázott ez az egész.
Hogy egy emberi lényt így megaláztak,megkínoztak,napokon keresztül el kellett viselnie a szörnyűségeket.
Máshol azt olvastam,hogy a haját leégették,és olyan kínzásokat is végrehajtottak rajta,amit nem szeretnének nyilvánosságra hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!