Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A ti szemetekben ribanc az a csaj akit hazavisztek a buliból? ÉS mitől függ, hogy fogjátok e keresni még a továbbiakban? Hogy mennyire volt jó a szex?
"42f , Azért váltak el az útjaitok mert azt találta mondani, hogy kihasználod őt? És ezen mi nem tetszett neked?"
Megsértődtem. Nem felelt meg a valóságnak amivel vádolt. Tény, hogy nem vittem neki ágyba a reggelit, de kapott kényeztetést bőségesen. Nem éreztem úgy, hogy kihasználtam volna. Levontam a következtetést, nem voltunk egy hullámhosszon, más volt az érdeklődési körünk. Nem szerettem volna, hogy olyan csaj mellett éljem le az életem, legyen a gyermekeim anyja, akivel második nap össze akasztjuk a bajuszt.
Ma már jobban kezelem a konfliktusokat (kérek engedélyt meghunyászkodni), de 20 évesen alacsonyabb volt az ingerküszöb.
"Hát, elég egyértelmű, hogy azt akarta hallani, hogy nem, nem a használod ki,"
Azt nem tudtam, hogy pontosan mit várt volna tőlem. Nem volt az iskolai tananyag része a párkapcsolati konfliktusok kezelése.
A szakítás volt a megoldás. Azt persze nem mondom, hogy az egyetlen megoldás, de én akkor inkább az egyetemi tanulmányaimra összpontosítottam.
Nagyon egyszerű a képlet. Ha nőként szexre, és csak szexre van szükséged, akkor keresel valakit, akit a baráti társaság nem ismer, sőt szinte te se, nem fogtok összefutni se utána. Lezavarjátok a menetet, mindenki kielégül és búcsút mondotok. Ha nem meséled el senkinek, senki nem fog ribancnak nézni, a pasit nem látod többet, mindenki jól járt.
Ha meg komoly kapcsolatra akarsz valakit, azzal megvárod a bizonyos időt, mert előbb megismered,megkedvelitek egymást, aztán jöhet a szex, hiszen tudnotok kell, hogy ágyban passzoltok-e.
Míg a világ a világ, nem fogják elfogadni az emberek, ha a nő is szívesen ágyba bújna minden második férfival.És ez nem is baj, a nők legnagyobb fegyvere a titokzatosság, hogy be kell cserkészni, meg kell szerezni. A férfi egójának jót tesz, ha sikerül, a nőnek jót tesz, ha ennyire vágynak rá. Miért rontanánk ezt el azzal, hogy szét teszük a lábunkat az első este? Ez a legizgalmasabb játék a világon :)
Kérdező Te liberális kur.va,mikor érted már meg,hogy a futó kaland a FÉRFIAK privilégiuma ????
Amúgy én sem értem miért várod el,hogy tiszteljenek,ha szórakozóhelyeken ismerkedsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!