Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A ti szemetekben ribanc az a csaj akit hazavisztek a buliból? ÉS mitől függ, hogy fogjátok e keresni még a továbbiakban? Hogy mennyire volt jó a szex?
".Ha a lány elmondja neked, hogy már régóta meg akar kapni..."
Szóval nem meg akar ismerni, hanem megkapni, vagyis csak dugni akar. Akkor miért ne nézzem ribancnak?
Egyáltalán nem ribanc az a nő, aki dugni akar. Ezt csak te forgatod így ki.
Mellesleg a 26-os kommentemben normálisan leírtam, hogy miért ribanc az én szememben az ilyen nő. És ez nem hímsovinizmus. Rá is férne erre az elcseszett feminista világra.
Már ne haragudj, de ezt nem lehet másképpen felfogni. Ez nem kiforgatás.
Szóval nem meg akar ismerni, hanem megkapni, vagyis csak dugni akar. Akkor miért ne nézzem ribancnak?
A lány dugni akar ezért ribanc. Ezt tényleg tök egyértelműen ezt jelenti. És nem tudom, hogy melyik korábbit írtad te, nem azt szoktam nézegetni.
"És nem tudom, hogy melyik korábbit írtad te, nem azt szoktam nézegetni."
Ha esetleg néha napján mégis visszaolvasnál, akkor lehet, hogy okosabb lennél, nem hisztiznél itt és löknéd ezt a feminista baromságot.
Szerintem normálisan kifejtettem a nézeteimet az imént említett hozzászólásomban. De ugyebár te nem olvasol vissza soha. Nem baj, siránkozzál csak és írd még le párszor, hogy hímsovinizmus.
Lemaradt:
"Te dugni akarsz, mert férfi vagy és jár neked és muszáj kielégülnöd. A Lány dugni akar, mert egy ribanc."
A húsos példámban utaltam rá, hogy nem mindegy, hogy mit kell tenned azért, hogy dughass. Röviden újra a lényeget: ha csajként elfogadhatóan nézel ki, akkor mindig lesz egy-két jelentkező, hogy megdugjon, így csak válogatnod kell. Pasiként viszont teljesítened kell, mert nem úgy megy, hogy elmegyek valahová, kiszúrom a csajt, annyit mondok neki, hogy meg akarlak dugni és már viszem is. Ha pedig csak bulikban ismerkedsz, akkor miért várod el, hogy normális nőként kezeljenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!