Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! A ti szemetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A ti szemetekben ribanc az a csaj akit hazavisztek a buliból? ÉS mitől függ, hogy fogjátok e keresni még a továbbiakban? Hogy mennyire volt jó a szex?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Miért baj az,ha elmindom velemenyet en a valaszokrol?? En kerdesem, ne te mondd meg h minek hol helye...
2012. nov. 13. 18:44
 22/57 anonim ***** válasza:
61%

"Azért ez elég szomorú és felháborító. Ahelyett, hogy hálások lennétek, hogy lefekszik veletek, megkapja, hogy mekkora ribanc :)..."

Mi van? A szex nem valami jutalom amit ki kell érdemelni. Jó hogy nem már térden állva kéne hálálkodnom neked, mert szétteszed a lábad. Te is ugyanúgy akarod a dolgot, mert különben nem mennél bele. És, akit fel lehet szedni két feles után az egy ribanc, akár tetszik, akár nem.

"De mi nem is mondjuk a pasira, hogy mekkora egy hímringyó, ez a pasik szokása..."

Igen, mert ha nőként nem vagy elképesztően dagadt, vagy ocsmány, akkor mindig lesz jópár srác, aki meg akar dugni. Neked csak válogatni kell. Most ezért oklevelet vársz, vagy mi? Ellenben pasiként teljesítened kell, így ha megdugsz egy rakás nőt az elismerésre méltó. Tudod nem egyenértékű az, ha a húst megsütve eléd teszik és neked csak meg kell enned, mintha saját magad vadászod le, dolgozod fel, sütöd meg és úgy eszed meg.

2012. nov. 13. 20:04
 23/57 A kérdező kommentje:

Ne kössetek már bele, jójó, igazatok van akkor ugy mondom : Ahelyett, hogy örülne neki...

Miért lenne ribanc?? Lehet, hogy már tök rég tetszel neki, kinézett téged magának akkor nem kell az a két feles se hogy hazamenjen veled. Erre nem gondoltál? Persze az, ha totál idegenek vagytok egymásnak, még látásból se ismeritek egymást az más tészta...

Én ezt sem értettem soha. Én jó nő létemre sosem éreztem a "sült galamb effektust" , tudom, hogy bejövök a nagyon jó pasiknak is , mégis úgy érzem, hogy azért küzdenem kell értük és ha megkapom akkor az nekem ugyanúgy dicsőség mint neki...(bár a külsőm ellenére sosem voltam egy önbizalomtól kicsattanó típus)

2012. nov. 13. 20:26
 24/57 A kérdező kommentje:
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar ;)
2012. nov. 13. 20:54
 25/57 anonim ***** válasza:
95%

Én még sosem neveztem ribancnak lányt, nem is gondoltam erre. Szerintem az olyan lealacsonyító.

A szex része az életnek, úgy mint a születés, vagy az elmúlás, az evés, vagy a sz@rás.

Volt úgy, hogy egy lány a második éjszakán azt találta mondani, hogy én kihasználom őt. Valami csúnya jelző is kicsúszott a száján. Aznap éjjel csak aludtunk, másnap meg elváltak útjaink.

Az egy éjszakás kaland folytatása leginkább azon múlt, hogy a leányzó elnyerte-e a baráti társaság tetszését. Legtöbbször beláttam, hogy a saját véleményem elfogult.

Regényeket lehetne írni róla, mert amúgy nagyon sok mindentől függ, egy kapcsolat további sorsa.

És végül de nem utolsó sorban igaz a mondás: "Ami könnyen jött, könnyen megy."

42/F

2012. nov. 13. 20:59
 26/57 anonim ***** válasza:
46%

"Lehet, hogy már tök rég tetszel neki, kinézett téged magának akkor nem kell az a két feles se hogy hazamenjen veled. Erre nem gondoltál?"

Nem, mivel nem vagyok gondolatolvasó. De gondolkozz már férfi aggyal. HA van egy csaj, aki könnyedén haza viszek egy buliból és megdugom, akkor joggal merül fel bennem, hogy pár nappal ezelőtt is megtette ezt vele valaki és a jövő héten is megteszi vele egy másik srác. És pont ezek a csajok várják el később, hogy őket tisztességes nőként kezeljék.

Vannak olyan szerencsétlenek, akik csaj ritkán tudnak dugni, így ők nyilván majd hálálkodni fognak, de ha olyan pasi vagy, akinek nem okoz gondot a csajozás, a hálálkodás lesz az utolsó, ami eszükbe jut.

2012. nov. 13. 21:03
 27/57 A kérdező kommentje:

42f , Azért váltak el az útjaitok mert azt találta mondani, hogy kihasználod őt? És ezen mi nem tetszett neked?

utolsó: Ezért találták ki a kommunikációt,hogy ne kelljen gondolatolvasónak lenni.Ha a lány elmondja neked, hogy már régóta meg akar kapni...

2012. nov. 13. 21:07
 28/57 anonim ***** válasza:

áh én nem nevezem ribancnak, csupán táryként tekintek rá aki beteljesíti az adott funkcióját. Sajnálom, de az olyt akit pár ital után már lakásra lehet vinni azt többre nem tudom tekinteni egy eszköznél. Pont mint a busz amivel a buliba megyek. Még csak haza se viszem, direkt kibérelek egy olcsó szobát a környéken azt oda viszem és nem kell mellette ébredni, hanem lelépek és kész. A benzin pénzt azt nem tudom megspórolni, de pár k egy dugásért lazán jó. A csajt pont úgy elhasználom mint egy buszjegyet.

Kérdező a válaszaidból ítélve te pont ilyen vagy, csak keresed a kiskapukat, hogy ne legyen tény,hogy te is egy tárgyhoz vagy közel.

De ne aggódj, sokan ilyenek, a világ már csak ilyen.

2012. nov. 13. 23:04
 29/57 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz :)
2012. nov. 13. 23:05
 30/57 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi
2012. nov. 14. 00:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!