Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A ti szemetekben ribanc az a csaj akit hazavisztek a buliból? ÉS mitől függ, hogy fogjátok e keresni még a továbbiakban? Hogy mennyire volt jó a szex?
Azért a kettő nem ugyanaz :D...
Amúúúúgy meg ki bántott már ?xD nem keresett a ro*hadék? :D
> Ugy ahogy egy nő se lesz attol ribanc mert egyszer kètszer volt egy ilyen kalandja
Mit tegyünk, ha egyszer ez a ribanc definíciója? Lehet szeretni, nem szeretni. Mostantól lehet akár "alma" is a ribanc neve, de pár év múlva ugyanúgy negatív jelentéstartalommal fog feltöltődni.
> szerintem egy "igazi" ferfi tiszteli a nőt,akkor is ha az egy atbulizitt este haza utan megy vele...
Szerintem meg az az "igazi" nő, aki nem vesz részt ilyenekben. Belemehetünk az igazi, nem igazi játékba, de nincs sok értelme.
Amúgy meg vicces: kérdeztél valamit, érkeznek a válaszok. Te mit csinálsz? Elkezdesz vitatkozni a saját véleményed mellett. Figyelj, erkölcsi feloldozást ne itt keress; annak máshol van a helye.
Tényekre kérdeztél, tényekkel válaszolunk.
Én mindig komoly szándékból viszem haza!
Kérdés kihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!