Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! A ti szemetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A ti szemetekben ribanc az a csaj akit hazavisztek a buliból? ÉS mitől függ, hogy fogjátok e keresni még a továbbiakban? Hogy mennyire volt jó a szex?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 18:03
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Ez igy van...De mi nem is mondjuk a pasira, hogy mekkora egy hímringyó, ez a pasik szokása...
2012. nov. 13. 18:17
 12/57 anonim ***** válasza:
Tőlem aztán mondd. Mi nem sértődünk meg, ti igen.
2012. nov. 13. 18:21
 13/57 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes én nem szoktam leribancozni a csajokat akikkel egyéjszakás kalandom volt, nagyon ostoba felfogás.
2012. nov. 13. 18:28
 14/57 A kérdező kommentje:
De mièrt mondjam mikor nem igaz? Ugy ahogy egy nő se lesz attol ribanc mert egyszer kètszer volt egy ilyen kalandja...dd minegy is.szerintem egy "igazi" ferfi tiszteli a nőt,akkor is ha az egy atbulizitt este haza utan megy vele...persze nem azokrol nokrol beszelek akikben tenyleg semmi tisztelni valo nincs (aki lesz.p a disco wc-ben v a tàncparketten ujjazod, vagy aki minden màsnap màs pasival van)
2012. nov. 13. 18:29
 15/57 anonim ***** válasza:

Azért a kettő nem ugyanaz :D...

Amúúúúgy meg ki bántott már ?xD nem keresett a ro*hadék? :D

2012. nov. 13. 18:30
 16/57 A kérdező kommentje:
(elnezest a hibakert telefonrol nem konnyu)
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Hálás? Nő vagyok, de miért is kéne a férfinak hálásnak lennie a nő felé? Tudtommal mindkét félnek jó a szex. Vagy csak én élek túl jól?
 18/57 A kérdező kommentje:
Ki javitotta. Mind a ket fel legyen halas. Vagy ne legyen egyik se tok mindegy, de egyik fel se erdemli meg h ledegradjak...
2012. nov. 13. 18:32
 19/57 anonim ***** válasza:
68%

> Ugy ahogy egy nő se lesz attol ribanc mert egyszer kètszer volt egy ilyen kalandja

Mit tegyünk, ha egyszer ez a ribanc definíciója? Lehet szeretni, nem szeretni. Mostantól lehet akár "alma" is a ribanc neve, de pár év múlva ugyanúgy negatív jelentéstartalommal fog feltöltődni.

> szerintem egy "igazi" ferfi tiszteli a nőt,akkor is ha az egy atbulizitt este haza utan megy vele...

Szerintem meg az az "igazi" nő, aki nem vesz részt ilyenekben. Belemehetünk az igazi, nem igazi játékba, de nincs sok értelme.

Amúgy meg vicces: kérdeztél valamit, érkeznek a válaszok. Te mit csinálsz? Elkezdesz vitatkozni a saját véleményed mellett. Figyelj, erkölcsi feloldozást ne itt keress; annak máshol van a helye.

Tényekre kérdeztél, tényekkel válaszolunk.

2012. nov. 13. 18:33
 20/57 anonim ***** válasza:

Én mindig komoly szándékból viszem haza!

Kérdés kihez!

2012. nov. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!