Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok, és meddő sajna. A párom elvolt keseredve. De viszont nem vehetem az örömét a szüléstől. Hogyan mondjam el neki? és ezek után a nők szóba állnak-e velem?
"spermadonor nem érdekel,vagy más egyéb,vagy saját vagy semmi"
Ha ennyire nem szereted a párod, hogy megadd neki a szülés örömét, azzal, hogy kompromisszumot kötsz - amire a Te egy "betegséged/állapotod" miatt van szükség -, akkor jobb is, ha a párodat megmented magadtól és nem is szaporodsz.
Egyébként mesterséges megtermékenyítésnél létezik olyan opció, hogy a heréidben találnak életképes spermiumot, amit műtétileg kivesznek és azzal termékenyítik meg a párod.
Egyetértek az előzővel, minden, MINDEN nőnek joga van ahhoz, hogy gyermeke legyen, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor tényleg vagy egy karrierista emancipunci a megoldás, ami nem a hosszú és boldog kapcsolat titka.... vagy pedig amit fentebb írtam, hogy ismerkedj meg elvált kismamákkal és neveld más gyerekét.
Egyébként a gyermek a legnagyobb áldás és öröm az életben, sajnálom, hogy neked nem lehet benne részed, és valahol meg is értem, hogy így állsz a kérdéshez csalódottságodban/keserűségedben. De hidd el, ha el tudnád fogadni, hogy más gyerekét neveled, nagyon sok örömben lenne részed. Talán érdemes lenne pszichológushoz fordulnod.
Kedves Kérdező! (Amit most írok, úgy olvasd, hogy nálunk is van probléma a férjem spermájával, tehát tapasztalat és saját érzések)
Ha szeretitek egymást, akkor van megoldás a problémátokra. Most így elsőre írtó nehéz lehet ezt elfogadni, sérült a férfiasságod, az önbecsülésed, és a nő akit szeretsz összetört. Úgy érzed nem tudod boldoggá tenni. De ez ne így van. Ez egy folyamat, el kell fogadnotok közösen ezt az állapotot , bele kell nyugodni, majd közös erővel megoldást találni. Amikor összekötöttétek az életeteket és közös jövőt álmodtatok, nem volt feltétele a termékenység. Rengeteg férfi, és nő küzd ezzel. De ha ti közös életet akartok, szeretitek egymást, akkor ezt túl kell élnie a kapcsolatotoknak. Ha nem elég erős ehhez a kapcsolat, akkor sosem volt annyira stabil, hogy családot tervezzetek.
Keressetek fel egy meddőségi központot, ahol el fogják mondani, hogy ICSI eljárással, tudnak e legalább 1 db életképes spermiumot kinyerni a heréidből. Ha igen, akkor lombik keretein belül saját gyermeketek lesz.
2. Nem derült fény a meddőségedre. Milyen a spermaképed? Tudják-e az okát? Vizsgáltak-e egyáltalán? Mert sokmindenen lehet javítani.
3. Ha minden kötél szakad, ott a spermadonor: Névtelen, de a ti karaktereitek alapján választják. Az apa vércsoportja, arcvonásai, iskolai végzettsége szerint. SOHA nem derül fény az apa kilétére. És ő a TE gyermeked lesz, a TI gyermeketek. Lehet, hogy nem a te véred, de te küzdesz érte, te simogatod a pocakban, de leszel bent a szülőszobán. Te kelsz éjjelente ha sír, beteg vagy lázas, eteted, óvod, tanítod, eltartod. A Te, Ti szokásaitokat fogja örökölni, ti alakítjátok ki a stílusát stb.. és ha valaki azt mondja majd, ez a gyerek mennyire hasonlít rád, az ezért lesz. Mert egy család vagytok. Ha ezzel tudtok harmóniát és boldogságot teremteni a kapcsolatotokba, akkor miért nem tudod ezt megtenni?
Én minden jót kívánok nektek, és remélem elgondolkozol a fenti soraimon.
Mert, bár nálunk van 3milla/ml, így vérszerint lehet az apja, de bármi is történik, én a férjem mellett állok, és vele küzdök a boldogságunkért. Ezért fogadtam neki örök hűséget. Komolyan gondoltam az eskümet, és ő is. Szeretjük egymást, és nem lehet akadály semmi és senki. Beszéljetek, nyíltan és őszintén.
Nagyon drukkolok a boldogságotokért.
valaki, aki nagyon megérti a helyzeteteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!