Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves vagyok, és meddő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok, és meddő sajna. A párom elvolt keseredve. De viszont nem vehetem az örömét a szüléstől. Hogyan mondjam el neki? és ezek után a nők szóba állnak-e velem?

Figyelt kérdés

2012. nov. 13. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnak a herédből egyetlen életképes spermiumot sem nyerni? Keress olyan nőt, akinek már van gyermeke, az elvált anyukákat neked találták ki.
2012. nov. 13. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy saját vagy semmi? Na én az ilyen önző gondolkodás miatt nem állnék szóba veled.
2012. nov. 13. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:

"spermadonor nem érdekel,vagy más egyéb,vagy saját vagy semmi"

Ha ennyire nem szereted a párod, hogy megadd neki a szülés örömét, azzal, hogy kompromisszumot kötsz - amire a Te egy "betegséged/állapotod" miatt van szükség -, akkor jobb is, ha a párodat megmented magadtól és nem is szaporodsz.

Egyébként mesterséges megtermékenyítésnél létezik olyan opció, hogy a heréidben találnak életképes spermiumot, amit műtétileg kivesznek és azzal termékenyítik meg a párod.

2012. nov. 13. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzővel, minden, MINDEN nőnek joga van ahhoz, hogy gyermeke legyen, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor tényleg vagy egy karrierista emancipunci a megoldás, ami nem a hosszú és boldog kapcsolat titka.... vagy pedig amit fentebb írtam, hogy ismerkedj meg elvált kismamákkal és neveld más gyerekét.

Egyébként a gyermek a legnagyobb áldás és öröm az életben, sajnálom, hogy neked nem lehet benne részed, és valahol meg is értem, hogy így állsz a kérdéshez csalódottságodban/keserűségedben. De hidd el, ha el tudnád fogadni, hogy más gyerekét neveled, nagyon sok örömben lenne részed. Talán érdemes lenne pszichológushoz fordulnod.

2012. nov. 13. 15:49
 15/16 Dudás János Attila válasza:
ha elmész andrológushoz, ott csinálnak a saját hereszövetedből spermát, és akkor a saját babátok lesz lombikkal. Sok sikert kívánok!
2013. jún. 19. 07:48
 16/16 anonim válasza:

Kedves Kérdező! (Amit most írok, úgy olvasd, hogy nálunk is van probléma a férjem spermájával, tehát tapasztalat és saját érzések)

Ha szeretitek egymást, akkor van megoldás a problémátokra. Most így elsőre írtó nehéz lehet ezt elfogadni, sérült a férfiasságod, az önbecsülésed, és a nő akit szeretsz összetört. Úgy érzed nem tudod boldoggá tenni. De ez ne így van. Ez egy folyamat, el kell fogadnotok közösen ezt az állapotot , bele kell nyugodni, majd közös erővel megoldást találni. Amikor összekötöttétek az életeteket és közös jövőt álmodtatok, nem volt feltétele a termékenység. Rengeteg férfi, és nő küzd ezzel. De ha ti közös életet akartok, szeretitek egymást, akkor ezt túl kell élnie a kapcsolatotoknak. Ha nem elég erős ehhez a kapcsolat, akkor sosem volt annyira stabil, hogy családot tervezzetek.

Keressetek fel egy meddőségi központot, ahol el fogják mondani, hogy ICSI eljárással, tudnak e legalább 1 db életképes spermiumot kinyerni a heréidből. Ha igen, akkor lombik keretein belül saját gyermeketek lesz.

2. Nem derült fény a meddőségedre. Milyen a spermaképed? Tudják-e az okát? Vizsgáltak-e egyáltalán? Mert sokmindenen lehet javítani.

3. Ha minden kötél szakad, ott a spermadonor: Névtelen, de a ti karaktereitek alapján választják. Az apa vércsoportja, arcvonásai, iskolai végzettsége szerint. SOHA nem derül fény az apa kilétére. És ő a TE gyermeked lesz, a TI gyermeketek. Lehet, hogy nem a te véred, de te küzdesz érte, te simogatod a pocakban, de leszel bent a szülőszobán. Te kelsz éjjelente ha sír, beteg vagy lázas, eteted, óvod, tanítod, eltartod. A Te, Ti szokásaitokat fogja örökölni, ti alakítjátok ki a stílusát stb.. és ha valaki azt mondja majd, ez a gyerek mennyire hasonlít rád, az ezért lesz. Mert egy család vagytok. Ha ezzel tudtok harmóniát és boldogságot teremteni a kapcsolatotokba, akkor miért nem tudod ezt megtenni?

Én minden jót kívánok nektek, és remélem elgondolkozol a fenti soraimon.

Mert, bár nálunk van 3milla/ml, így vérszerint lehet az apja, de bármi is történik, én a férjem mellett állok, és vele küzdök a boldogságunkért. Ezért fogadtam neki örök hűséget. Komolyan gondoltam az eskümet, és ő is. Szeretjük egymást, és nem lehet akadály semmi és senki. Beszéljetek, nyíltan és őszintén.

Nagyon drukkolok a boldogságotokért.

valaki, aki nagyon megérti a helyzeteteket.

2013. jún. 24. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!