Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira különlegeset akartam, emiatt nem következett be sosem. Mit tegyek? Elvagyok keseredve :S
igazi kincs az ilyen lány :)
ne mások miatt smárolj meg feküdj le össze vissza, a szívedre hallgass :)
Nem hinném hogy túl sok romantikus filmet néznék, inkább horror és thriller párti vagyok :D
Lehet, hogy tényleg túl magasak az igényeim. De nekem egy pasinál nem elég, ha jót tudunk beszélgetni... Egyszer volt egy pasi, akitől teljesen szét voltam csúszva, de azzal sajnos nem jöhettünk össze egy okból kifolyólag.
Persze, voltak pasik akivel "szimpatizáltam", de mostmár félek is ettől, így flörtölni sem tudok kb.:SS
Mindig a szívemre hallgattam, és akarok továbbra is, viszont már kezd idegesíteni a jelenlegi helyzet:S
Egyáltalán nem vagy elkésve, amúgy sem lóverseny. Tudom, hogy ez a lányoknál más (bár engem is zavart h nem történt még velem semmi, pedig "benne jártam a korban" már :D ) de mire vársz? Mi az a tökéletesség?
Nyilván nem azt javaslom, hogy válogatás nélkül feküdj össze valakivel, de álmodozni valami megfoghatatlanról sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!