Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hitegessem még magam emiatt a lány miatt? (már teljesen el vagyok keseredve)
Van egy lány, akivel egy ideje nem beszélünk mert valahogy túl közel kerültünk egymáshoz őt meg zavarta. Vagy a barátja miatt, vagy más miatt, nem tudom.
Azóta oldódtak a dolgok, azt veszem észre, hogy gyakran figyel, de én meg nem akarok bohócot csinálni magamból ezért nem nagyon szólok hozzá amíg nem kezdeményez.
A többi srác viszont vég nélkül fűzi, és egyesek nagyon rástartoltak.
Sokan írták, hogy a lányoknak bejön az elérhetetlen, meg ne keressem, idegesíteni fogja és ő fog majd, de én úgy érzem nem lesz ilyen.
Jobban megismeri majd a többi srácot mint engem és egyszerűen idegen leszek a számára akivel nem lóg, meg akivel nem áll szóba.... és szerintem járni sem velem fog először, hanem valakivel a srácok között akikkel most boldog, elvan ismerkedik, fűzik.
Jogosan aggódom? Ha igen, mit tudok csinálni? Ha elkezdem fűzni talán megint el fog küldeni, vagy megalázom magam, ha nem szállok be a versenybe akkor meg alul maradok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!