Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tudom, hogy szánalmas és vicces vagyok, de nagyon el vagyok keseredve.
Mindig is túlsúlyos voltam, egész kiskoromtól fogva, sokáig nem zavart, csak nemrég kezdett, pár hónapja. Nem volt külső indíttatás, de úgy éreztem, én ennél jobb, szebb akarok lenni, nekiálltam hát diétázni, sportolni. Eddig lement 7 kg, de mivel elég nagy súlyról beszélünk, nem látszik annyira... Max. a ruháimon veszem észre, de ugye akkor sem látványos annyira.
Történt valami... Múlt hétvégén megismertem egy baráti összejövetelen egy fiút, aki nagyon helyes, emellett pedig jó fej is... Közös ismerősök vannak bőven, de mi akkor találkoztunk először. Eléggé becsiccsentettem, ő is, úgy elvoltunk az este folyamán koccintottunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, de ennél több nem történt. Elbúcsúzni sem tudtam tőle a végén, mert hirtelen el kellett mennem, ő pedig akkor eltűnt vhova... Na, a lényeg: azóta csak rajta kattog az agyam (pedig már kijózanodtam)... :D Facebook-on megkerestem, folyton a képeit nézegetem és kesergek, hogy úgysem lehet az "enyém"... Ő helyes, sportos fiú, én még mindig kövér lány... :( Szerintetek mitévő legyek? :S Jelöljem be így? De jajj... Vagy jobb lenne bízni a legközelebbi találkozásban (és abban, hogy akkor már szebb leszek, mert vékonyabb)? Vagy hogyan felejtsem el? Nem tudom mi történt velem, elég sok kontaktom van fiúkkal, de Ő BEZAVART AZ AGYAM pár óra alatt... :D
Tudom, hogy szánalmas meg hülye vagyok, de valakinek van tanácsa? Már úgy földbetipráson, alázáson, disznózáson kívül (amúgy is tudom, hogy az vagyok :D)?
L21
Esküszöm, mintha a barátnőmet hallanám, szó szerint ugyanilyen körülmények között szedte fel a pasiját. Ő duci, a srác magas, sportos, helyes. Nála a tieddel ellentétben úgy végződött az estéje, hogy lesmárolta a srácot. Na azóta 3 éve együtt vannak. :D
Szóval mindenképp megér egy próbát, mit veszthetsz mégis? Semmit, szóval hajrá!
tudod mi a vicces?
az, hogyha egy fiu leirja, hogy kövér, de kell neki egy csaj, akkor nem aranyosozzák le mint itt téged mindenki, hanem megy a durva oltás, hogy mit gondol magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!