háát ha ez viccként lenne publikálva, akkor nevetnék!! :D meg igazából most is nevettem.
amúgy szánalmas.
Egyértelműen szánalmas...:D
Egyébként van olyan ember, aki ezt elhiszi?!:D
GYEREKEK, IRÁNY, TÖLTSÜK LE MARIKÁT A SZENT, GYÓGYÍTÓ ERŐKÉRT, HOGY A LELKÜNK, TESTÜNK SZABADDÁ VÁLJON, HAGYJUK, HOGY MARIKA ARCKIFEJEZÉSE ÖNBIZALMAT SUGÁROZZON NEKÜNK ÉS ÍGY, EZZEL AZ OLY GYÓGYÍTÓ ÉS LELKESÍTŐ ERŐKKEL EGYÜTT HARCOLJUNK A VILÁGBÉKÉÉRT! MERT AZ ÚR EZT KÉRI TŐLÜNK, MARIKA IS EZÉRT VAN A FÖLDÖN, HOGY JOBBÁ TEGYE KÖZÉRZETÜNKET, S GYÓGYÍTSON MINKET A TEKINTETÉVEL! ÉREZZÜK HÁT, AHOGY AZ ENERGIE ÁRAMLIK TESTÜNKBEN, S LELKÜNK FELSZABADULJON ÉS AKARATAINK ELJUSSON AZ ÚRHOZ!
Szánalmas, fájdalmas és vicces egyben.
Valójában vigyorogtam én is, miközben olvastam, de aztán olyan "uff"-érzés kerülgetett. :D
Okés, viccen kívül, aki hisz abban, az továbbra is higgyen, nem akarok senkit se eltaszítani ettől!
De szánalmas is...
Hmm, most nézem, milyen csinos ez a Marika! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!