Van egy ciki extrém vagy vicces pisis vagy kakis történeted?
Figyelt kérdés
nemet és kort is írj, és hogy hol történt és hány éves voltál.2011. jún. 11. 17:25
1/20 anonim válasza:
Egyszer full piásan lebrunyáltuk a helyi pap ajtaját nemrég volt
15 f
Egyb ez miért érdel?
2/20 anonim válasza:
3/20 anonim válasza:
apumék részegen a pisijükkel kardoztak az út szélén
4/20 anonim válasza:
Nagyon büdös vagy,lesz....tad magad,idáig érzik.
5/20 anonim válasza:
6/20 anonim válasza:
Én egyszer a suliba elmentem hugyozni,és szartam visszamenni!:D
8/20 anonim válasza:
suliban rámjött a szarás és nemtöröltem ki rendesen, és a padtársamra fogtam, akit hazaküldtek átöltözni
17/F
9/20 anonim válasza:
gyááá nekem van 1 szóval tavaly nyáron horvát országban voltunk nyaralni és napközben rámjött a szarás de a tengerben voltam ezért visszafogtam magam mert mijen már ott a vízben.. de már anyira kellet h gondolkodtam h keresek 1 sziklát v valamit nagynehezen kibírtam és végül visszamentünk a szállásra közben elmúlt és amikor este kimentünk elsétálni 1 borozóig meg ilyenek közbe megint rámjött azthittem helyben összefosom magam nagynehezen kerestünk 1 nyilvánso wc-t vagy 20 percig bent voltam de közben2 horvát csja melletem csapkodták az ajtót meg veszekedtek horvátul.. úgy h életem legjobb szarása volt gondolhatjátok na m1 odaértünk a borozóhoz én meg elmentem sétálni a tengerhez mellette voltak sziklák meg 1 kikötö a kikötő falánál voltak a sziklák de kurv@ sok és naon sokáig tartottak hát gondoltam megmászom felmentem a tetejére és elmentem a végéig félúton éreztem h megint itt az inger de gondoltam csak kibírom amikor majdnem a végéhez értem már éreztem h nagy a baj de csakazértis látniakartam h milyen a végéröl a kilátás(már ne mvotlmessze csak pár méter volt) mikor odaértem éreztem h télleg nagy a baj ezért visszaindultam egyböl mentem,mentem de márcsak perceim votlak hátra hát felmásztam a kikötő falára és elkezdtem rohanni mint állat xD (de úgy h onnan még 1 majd beszaró embernek csomó idő a borozóig elmenni meg még utána megtalálni a wc-t...) kb a felénél járhattam mikor már nembírtam tovváb max pár mp-t gondoltam megállok de ekkor úgyrámjött h pici belement a nadrágomba.. neh gyorsan lugrottam a sziklákra bugyi le és ott fostam csak reméynkedtem h nemjön arra senki.. a kikötő másikoldalán sokan voltak és a sziklákra is gyakran feljöttek ott fosok már 1 csomóideje amikor nagynehezen abbahagytam összeszedtem mgam spuri a borozóba onnan a wct megtaláltam(mert teljesen máshol volt) kotlás 1000 évig jókis tartós hígfosás és nemvolt papír -.- lehúzni alig bírtam a bugyimat meg ugyemár lefostam valmennyire ezért kidobtam és még az nap este találkoztam volan 1ik barátnömmel.. sztem meglátott pár ember mert másnap elég furán néztek rám arrafelé az emberek..
10/20 anonim válasza:
uh előző vok bocsi a regényért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!