Van egy ciki extrém vagy vicces pisis vagy kakis történeted?
tegnap 23:05
Hol tanultál meg így fogalmazni? XD
Fúú a legeslegcikibb ami történt velem tavaly...
13 éves voltam,elmentünk a sulival strandra,egy rövid farmer gatyába voltam meg topba...Kijöttem a medencéből és észrevettem,hogy nem hoztam magammal váltóbugyit!Gondoltam,
visszaveszem a gatyát bugyi nélkül,nedvesen mégsem maradhatok...
Leültünk a padra fagyit enni és észrevettem,hogy többen is engem figyelnek,meg röhögnek rajtam...
A fiúk majd megszakadtak a nevetéstől,már én kezdtem kellemetlenűl érezni magam,hogy miért bámul mindenki...
Mikor lecsöpögött a fagyi a gatyámra,akkor vettem észre,
hogy le van húzódva a sliccem és kilátszik az egész p....m
nagyon égő volt... :S Sírva rohantam a tanárhoz,hogy vigyen haza...
Én csak ettem a fagyit,észre sem vettem :S:S:S
A fiúk meg néztek rám,szakadtak a röhögéstől,
Leírom egy osztálytársam ciki történetét:
Egyik nap ment a hasa, és óra vége fele véletlen befosott, mondta a padtársának:
-B*zmeg! Befostam!
Ő nem hitte el, de ez a gyerek felállt, és beleült a fosba. A másik gyerek gyorsan rohant az ablakhoz lélegezni, a tanár leültette, utána ő is megérezte és elkezdte fogdosni az orrát. A fosos gyereken nem volt alsógatya, rövid nadrág volt rajta. :D Nyújtott lábbal ment hazafelé. Ő mesélte, hogy mikor hazaért, levette a nadrágot, és az anyja kinevette, és kiment a tyúkokhoz fosni. xD Ez igaz történet és ő am egy 15/F xDDD.
eszembe jutott eggy! :DD
a szomszédomba lakik egy 16 éves srác,és az apja mesélte egyszer,hogy mikor ideköltöztek,a kissrác volt vagy 1-2 éves és valami csokit evett az udvaron.
és a kisgyerek bek@kált és a pelekájából kipotyogtak XĐĐĐ és az apja ment ki az udvarra és látta hogy ott vannakilyen kis barna golyók a földön,és mivel a kisfiju csokit evett,azt hitte,ogy a csokit ejtette le és elkezte felkapni a földről és megette és a szájában érezte hogy Bazzeg,ennek szar íze van!!! :'D az kva nagy volt Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!