Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy ciki extrém vagy...

Van egy ciki extrém vagy vicces pisis vagy kakis történeted?

Figyelt kérdés
nemet és kort is írj, és hogy hol történt és hány éves voltál.
2011. jún. 11. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:05

Hol tanultál meg így fogalmazni? XD

2011. jún. 15. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Hallotam már sok ilyen történetet de ilyen jót még nem .ku..áraröhögtem és még az oldalam is fáj
2011. jún. 15. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:
23:05 vok háát sztem nam olyan nagy szám :P de örülök h jól szórakozol xD másnap meg is szóltott valami horvát ember... kicsit piásvolt de miután elmonda amit akart jót nevetett a haverjaival..
2011. jún. 15. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Fúú a legeslegcikibb ami történt velem tavaly...

13 éves voltam,elmentünk a sulival strandra,egy rövid farmer gatyába voltam meg topba...Kijöttem a medencéből és észrevettem,hogy nem hoztam magammal váltóbugyit!Gondoltam,

visszaveszem a gatyát bugyi nélkül,nedvesen mégsem maradhatok...

Leültünk a padra fagyit enni és észrevettem,hogy többen is engem figyelnek,meg röhögnek rajtam...

A fiúk majd megszakadtak a nevetéstől,már én kezdtem kellemetlenűl érezni magam,hogy miért bámul mindenki...

Mikor lecsöpögött a fagyi a gatyámra,akkor vettem észre,

hogy le van húzódva a sliccem és kilátszik az egész p....m

nagyon égő volt... :S Sírva rohantam a tanárhoz,hogy vigyen haza...

Én csak ettem a fagyit,észre sem vettem :S:S:S

A fiúk meg néztek rám,szakadtak a röhögéstől,

2011. jún. 15. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
21:45 ez nagyon komoly volt XDDDDD
2011. jún. 15. 22:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Parasztok meg csak röhögtek én gyönyörködtem volna azt majd szólok szépen halkan
2011. jún. 16. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az lett volna a jobbik eset :D:D:D
2011. jún. 16. 20:28
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Minek megalázni egy csajt? Pasi az jólvan porbatapossuk egymást de egy csajt ekkora parasztok
2011. jún. 16. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Leírom egy osztálytársam ciki történetét:

Egyik nap ment a hasa, és óra vége fele véletlen befosott, mondta a padtársának:

-B*zmeg! Befostam!

Ő nem hitte el, de ez a gyerek felállt, és beleült a fosba. A másik gyerek gyorsan rohant az ablakhoz lélegezni, a tanár leültette, utána ő is megérezte és elkezdte fogdosni az orrát. A fosos gyereken nem volt alsógatya, rövid nadrág volt rajta. :D Nyújtott lábbal ment hazafelé. Ő mesélte, hogy mikor hazaért, levette a nadrágot, és az anyja kinevette, és kiment a tyúkokhoz fosni. xD Ez igaz történet és ő am egy 15/F xDDD.

2011. jún. 18. 23:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

eszembe jutott eggy! :DD

a szomszédomba lakik egy 16 éves srác,és az apja mesélte egyszer,hogy mikor ideköltöztek,a kissrác volt vagy 1-2 éves és valami csokit evett az udvaron.

és a kisgyerek bek@kált és a pelekájából kipotyogtak XĐĐĐ és az apja ment ki az udvarra és látta hogy ott vannakilyen kis barna golyók a földön,és mivel a kisfiju csokit evett,azt hitte,ogy a csokit ejtette le és elkezte felkapni a földről és megette és a szájában érezte hogy Bazzeg,ennek szar íze van!!! :'D az kva nagy volt Xd

2011. jún. 19. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!