Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túldramatizálom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túldramatizálom a dolgot?

Figyelt kérdés
Lehet hogy én bonyolítom túl a dolgokat, de már több alkalommal volt hogy tetszett egy-egy pasi, és soha sem mertem kezdeményezni, mert nem tartom magam egy túl szép csajnak, max átlagosnak. De az egyik barátnőm mindig mondogatja, hogy miért nem próbálom meg, abból nem lehet semmi baj. De én meg úgy vagyok vele, hogy mi van ha nem tetszem az illetőnek, meg mért pont én kellenék neki, mikor szaladgál az utcán sok jobb csaj? Aztán hogy milyen következményei lehetnek a dolognak, ha mégis megpróbálnám, hogy beszélek vele (ha nem tetszek neki, akkor utána hogy viselkedne velem, stb.). Meg sok más gondolat megfordul a fejemben amire a barátaim mindig azt mondják, hogy túlgondolom a dolgokat, ahelyett hogy cselekednék. Attól is félek, hogy mi van ha tényleg nem tetszek neki, és akkor megint esik egy nagyot az önbizalmam ami már így is a béka segge alatt van. :S Szerintetek is én csinálom rosszul?
2012. nov. 11. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne pazarold az értékes időt, próbáld meg! Ha nem tetszel neki másnak még lehet.
2012. nov. 11. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez kb. ugyanaz, hogy "inkább nem iszom vizet, mert lehet hogy nagy az arzén tartalma, és belehalok." Csak tudnám, hogy mire jó ez....

18/F

2012. nov. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!