Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb férfi már egy beszélgetés után komolyabbra akarja fordítani a dolgot?

Figyelt kérdés

Már sokszor volt olyan, hogy jól elbeszélgettem egy sráccal buszon, konditeremben, egyéb helyeken, aztán mindig az volt, hogy telefonszámot kértek vagy randira hívtak.

Mégis miért nem lehet egy férfi és egy nő között kommunikáció úgy, hogy ne legyen mögötte hátsó szándék??

Attól, hogy még jól elbeszélgetek valakivel, még nem biztos, hogy többet is akarok tőle. Nekem ennyi kevés egy kapcsolathoz.

2012. okt. 23. 15:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki inkább partnert keres mintsem üres csevegést. Ritka az olyan csevej ami mögött nincs hátsó szándék .. Ezt sajnos igy kell elfogadni de már az elején közöld van barátod stb stb és akkor nem fog ujra ismétlödni a dolog.. Nálam volt olyan srác aki 2- beszélgetés után szerelmet vallott szal semmin nem lepödök meg
2012. okt. 23. 15:41
 2/19 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert már nagyon vágynak barátnőre.
2012. okt. 23. 15:41
 3/19 A kérdező kommentje:

Ez igaz, csak azt nem értem, hogyan lehetnek valakinek ilyen heves érzelmei.

Nekem azért több idő kell hozzá, hogy valakire "úgy" tekintsek, nem csak pár beszélgetés.

2012. okt. 23. 15:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Jaja nálam is több idő kell hozzá de látod sokaknak az is elég ha 2-3x szóba elegyedtek ezt mondjuk én sem értettem soha hogy lehet szerelmes ugymond pár beszélgetés után hiszen nem is ismer
2012. okt. 23. 15:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is meg kell ismernek a férfit előtte.
2012. okt. 23. 15:44
 6/19 anonim ***** válasza:
erre lenne való a randizás
2012. okt. 23. 15:46
 7/19 anonim ***** válasza:

Nana kedves kérdező, képzeljük el hogy ülsz gyanútlanul a buszon erre az egyik megállóban felszáll Brad Pitt.

Mit teszel? Telefonszámot kérsz (ha mázlid van és sorra kerülsz).

Szóval ez az érzelmek nélküli hablaty csak épp addig lesz igaz mig meg nem látsz egy olyat amire nagyon vágysz.

2012. okt. 23. 15:47
 8/19 anonim válasza:
hát már nem azért de ha ez baj akkor megmondod h nincs kedved beszélgetni csak akkor h nincs hátsó szándék. :D :D
2012. okt. 23. 15:48
 9/19 A kérdező kommentje:

Utálok randizni, olyan erőltetett dolog.

Akkor inkább haverkodjunk, beszélgessünk csak úgy simán.

2012. okt. 23. 15:48
 10/19 anonim válasza:
Mert mi férfiak nem vagyunk olyan nagy igényűek. Elég, ha külsőre bejön alány és jellemre is elsőre okésnak tűnik és máris akarjuk. A nőknél meg elég keményen meg kell dolgoznunk, hogy belénk szeressenek, kivéve azoknál, akik tini kislány szintjén leragadtak szellemileg és a külsőre buknak.
2012. okt. 23. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!