Miért van az, hogy a legtöbb férfi már egy beszélgetés után komolyabbra akarja fordítani a dolgot?
Már sokszor volt olyan, hogy jól elbeszélgettem egy sráccal buszon, konditeremben, egyéb helyeken, aztán mindig az volt, hogy telefonszámot kértek vagy randira hívtak.
Mégis miért nem lehet egy férfi és egy nő között kommunikáció úgy, hogy ne legyen mögötte hátsó szándék??
Attól, hogy még jól elbeszélgetek valakivel, még nem biztos, hogy többet is akarok tőle. Nekem ennyi kevés egy kapcsolathoz.
Ez igaz, csak azt nem értem, hogyan lehetnek valakinek ilyen heves érzelmei.
Nekem azért több idő kell hozzá, hogy valakire "úgy" tekintsek, nem csak pár beszélgetés.
Nana kedves kérdező, képzeljük el hogy ülsz gyanútlanul a buszon erre az egyik megállóban felszáll Brad Pitt.
Mit teszel? Telefonszámot kérsz (ha mázlid van és sorra kerülsz).
Szóval ez az érzelmek nélküli hablaty csak épp addig lesz igaz mig meg nem látsz egy olyat amire nagyon vágysz.
Utálok randizni, olyan erőltetett dolog.
Akkor inkább haverkodjunk, beszélgessünk csak úgy simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!