Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb férfi már egy beszélgetés után komolyabbra akarja fordítani a dolgot?

Figyelt kérdés

Már sokszor volt olyan, hogy jól elbeszélgettem egy sráccal buszon, konditeremben, egyéb helyeken, aztán mindig az volt, hogy telefonszámot kértek vagy randira hívtak.

Mégis miért nem lehet egy férfi és egy nő között kommunikáció úgy, hogy ne legyen mögötte hátsó szándék??

Attól, hogy még jól elbeszélgetek valakivel, még nem biztos, hogy többet is akarok tőle. Nekem ennyi kevés egy kapcsolathoz.

2012. okt. 23. 15:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát ja, elég furák vagytok. :D
2012. okt. 23. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert a lányoknak nem szokásuk csak úgy jól elbeszélgetni a fiúkkal. Egyet értek az előttem válaszolókkal, mond meg, hogy csak haverkodni akarsz, nem pedig randizni, és megoldódik a problémád.
2012. okt. 23. 15:58
 13/19 anonim válasza:
Ezért van a randi, hogy megismerd a másikat. Nyilván szimpatikusnak tűntél nekik, de ők sem ismernek téged. Éppen ezért kérték el a telefonszámodat, vagy randit, hogy esetleg mélyebben megismerjétek egymást. Egy randi még nem kapcsolat, ember!
2012. okt. 23. 15:59
 14/19 anonim válasza:

Miért lenne hátsó szándék amögött, hogy elkérik a számod vagy randira hívnak? Jól beszélgettetek, és ezt szeretnék folytatni. Ilyen egyszerű.

Én is ezt tenném, de ettől még én is meg szeretném ismerni a hölgyet. A randi nem azt jelenti, hogy egyből összejövünk és lefekszünk egymással, hanem esélyt adunk a másiknak, hogy megismerjen minket, illetve, hogy mi megismerjük őt.

2012. okt. 23. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

"A randi nem azt jelenti, hogy egyből összejövünk és lefekszünk egymással"

Meg szeretnélek kérni hogy csak a saját nevedben beszélj:P

2012. okt. 23. 16:37
 16/19 anonim válasza:
Nagyon igazad van, én is mindig ebben a helyzetben vagyok. Furcsa hogy milyen hamar átállnak egyik oldalról a másikra...
2012. okt. 28. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos ilyenek vagytok ti nők. Furán megszerkesztett gépezet 0 érzelemmel. Természetesen a nagyon csekély kivételnek a lábai előtt heverek, azoknak, akiknek a randi, és a szimpatizálás, a szerelem első látásra (mert van olyan) nem hátsó szándék, hanem nemes gesztus a tetszés kinyilvánítására. De a többségnek csak az megy, az üres beszéd, közben meg üvegszemekkel néztek, mintha lélek se lenne bennetek. Tessék kolostorba vonulni, vagy remetének állni, ha nem szeretsz emberek közt lenni, és ismerkedni, mert az ember igenis társas lény.;)
2012. nov. 4. 22:52
 18/19 anonim válasza:
Hát ez nem igaz
2017. szept. 25. 10:45
 19/19 anonim válasza:
Mármint, h "üres beszéd"
2017. szept. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!