Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egy lány törli a facebookos hozzászólásaim egy részét, főleg, hogy nem is írok neki sértő dolgot?
Figyelt kérdés
Tudom, idióta facebbok így meg úgy, de ezen akkor se tudok kiigazodni.2012. okt. 13. 20:37
1/12 anonim válasza:
Nem kíváncsi a hozzászólásaidra.
3/12 anonim válasza:
nem vagy menő a szemében, de ő népszerű akar maradni, ezért törli a nem népszerű emberek kommentjeit, mert az rossz képet fest a facebookos arcára...
ennyi... biztos meg is bukik majd az iskolában
4/12 anonim válasza:
hát jah tuti azt hiszi akarsz tőle valamit de abszolut nem jösz be neki és ez ciki számára vagy idegesíti...b@sszus többet árt a facebok mintsem használ...
5/12 A kérdező kommentje:
Huszonéves nőről beszélek, akit mégcsak nem is zaklatok soha. Élőben rendesen tudunk beszélgetni, csak időnként gondol egyet, és törölget.
2012. okt. 13. 20:42
6/12 anonim válasza:
Valszeg csúnyának tart, és ciki számára, ha ilyen csúnya srác kommentelget neki.
7/12 A kérdező kommentje:
A több száz ismerőse közül én lennék az egyetlen, aki annyira csúnya? :D
Mindig figyelek a megjelenésemre, és soha nem bűzölgök.
2012. okt. 13. 20:48
8/12 anonim válasza:
Bazzeg, nyilvánvaló, hogy nem kíváncsi rád, ne kommentelgess többet nála! És a helyedben élőben sem smúzolnék vele.
9/12 anonim válasza:
Én egy ideig rendszeresen törölgettem egy srác hozzászólásait, mert a páromat idegesítette amiket írt. Igaza volt és késöbb a srácot töröltem. Ilyen oka is lehet...
10/12 anonim válasza:
Őszintén... Ilyen velem is szokott lenni, hogy törlöm egy srác kommentjeit, vagy képeit amit ír az üzenőfalamra. Hogy miért? Mert annyira idegesít a nyálas csöpögése, idióta képei, hogy inkább törlöm a francba. Én nem igazán szoktam megosztani semmit, ezért is zavar. Meg maga az ember is idegesít néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!