Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekre nem gondol senki mielőtt ítélkezik?
Hogy egy nő azért él ribanc módon mert nem tudna újra mást szeretni vagy akár ezért lesz belőle prosti.
Vagy arra se gondolnak, hogy azért hajtja el bunkó módon a férfiakat, mert nem akar csalódni és hülyíteni sem akar senkit, hogy tud még szeretni vagy, hogy őt szerethetik.
Éshogy azért a szexben hisz, nem a szerelemben. Szerelem csak egy ótvar ökörség, hogy tönkretegye a lelket. Szex meg ami helyrehozza a dolgokat.
Remélem nem kapok megint tőled egy rakat privit, miszerint én vagyok ez a valaki, meg hogy nem hasonlíthatok rá ennyire. ;-)
A kérdésedre válaszolva, nem, nem gondolok, mivel ezek is csak kifogások. Minden mögé lehetne pakolni valami hasonlót. Rengeteg különféle csalódás érhet az élet során. Gyenge ember, aki csak mert csalódik valakiben már egyből abban látja a megoldást, hogy nem szabad mást szeretni, meg ribinek kell lennie, vagy meg kell halnia. Éheztél már? Volt, hogy fenyegetett a bank, hogy elárverezik a házad, lakásod? Vesztetted el közeli hozzátartozódat (szülők, testvér, igaz barát)? Van valami komoly (esetleg halálos) betegséged? És még sorolhatnám...
Amíg annyi az egész, hogy volt valaki, akiről kiderült, hogy nem életed szerelme, addig baromira szánalmas ez az egész drámázás, meg a kioktatás arról, hogy ez téged vagy bárki mást feljogosít arra, hogy össze-vissza kuffantson (mert ugye ez a lényeg). Ha így akarsz élni, akkor élj, de ne ilyen butasággal magyarázd, mert egyszerűen 21 évesen ez már gáz, és nem lehet komolyan venni.
Kábé végigolvastam mindent. Az eleredi kérdésedre válaszolva azt kell hogy moindjam, akár végiggondoljuk ezeket, akár nem, attól még a mai értelemben vett ribanc szónak ez felel meg. Ami amúgy nem egy annyira negatív dolog mint ahogyan beállítják, sőt sokan örülhetnének. Mert normális kapcsolatot meg amúgy évekig nem találnának, hát nekik itt vannak a ribik :D
Komolyan azt hiszed hogy életed szerelme volt ha így megkeserítette az életedet? Dehogy. És most persze úgy érzed soha nem kell már senki sem társként, de hidd el eljön még az az idő, fiatal vagy, te is megtalálod a másik feledet. Az én mostani párom is ilyen volt mint te nem akart kapcsolatot, depresszíós volt, pszichológushoz járt, rendeteg düh rohama volt. De én mégis kitartottam mellett :) És azóta is együttvagyunk. Előbb utóbb találsz te is egy normális fickót ;) Ja és a pszichológust neked is ajánlom, jót tesz! A szerelemnek nem tönkretennie, hanem felemelnie kell a lelket. Persze most egy kis ideig jól fog esni a csak szex és más semmi, de majd változik ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!