Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelencsigabiga ♥ kérdése:
Ezekre nem gondol senki mielőtt ítélkezik?
Figyelt kérdés
Hogy egy nő azért él ribanc módon mert nem tudna újra mást szeretni vagy akár ezért lesz belőle prosti.
Vagy arra se gondolnak, hogy azért hajtja el bunkó módon a férfiakat, mert nem akar csalódni és hülyíteni sem akar senkit, hogy tud még szeretni vagy, hogy őt szerethetik.
Éshogy azért a szexben hisz, nem a szerelemben. Szerelem csak egy ótvar ökörség, hogy tönkretegye a lelket. Szex meg ami helyrehozza a dolgokat.
2012. nov. 5. 01:19
11/59 A kérdező kommentje:
Már nem a pasit, hanem a helyzetet használom ki. :P Nem tudnék egy férfi mellett megmaradni, ez után, hogy mindent odaadtam volna és semmit sem jelentek. Még egyszer minek?
2012. nov. 5. 01:35
12/59 anonim válasza:
hát én nem ítéllek el, téged is meg lehet érteni L
13/59 anonim válasza:
hát ha ilyesmibe vágod a fejed, tisztázd vele. Igen különösebben nincs baj a ribancokkal. HA!!! tudja a másik fél is, hogy az vagy. Különben a szerencsétlennek pénze és ideje megy veszendőbe veled, aki többet akart volna, csak basztál szólni időben. Van aki kihasználja a helyzetet..
14/59 anonim válasza:
Rohadt rüfke vagy, elvisz majd a kankó.
16/59 A kérdező kommentje:
14: Végre nevettem egy jót a mai napon. :D Ideje volt már... :)
Am a bunkó módon elküldés nem vonatkozik rám ha kulturált stílusban teszik. :)
2012. nov. 5. 01:39
17/59 anonim válasza:
Én személy szerint gondolok de a véleményem nem változtatja meg. Emberek vagyunk nem állatok hogy az ösztöneink után menjünkj. Attól, hogy valaki csalódott, nem tud szeretni vagy nem akar kapcsolatot még nem kell ribancnak lennie. Nem kötelező állandóan szexelni meg nyavajogni.
18/59 A kérdező kommentje:
Meg az is vicces, hogy hallom hátam mögött, hogy hányan kefélhettek meg, amikor 21 évig vártam vele, csókkal is.
2012. nov. 5. 01:42
19/59 A kérdező kommentje:
Azért kell szexelni, hogy ne legyen idő nyavalyogni. Szex gyógyít. ;)
2012. nov. 5. 01:44
20/59 anonim válasza:
21 évesen azért ne hagy el így magad drága... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!