Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezekre nem gondol senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelencsigabiga ♥ kérdése:

Ezekre nem gondol senki mielőtt ítélkezik?

Figyelt kérdés

Hogy egy nő azért él ribanc módon mert nem tudna újra mást szeretni vagy akár ezért lesz belőle prosti.

Vagy arra se gondolnak, hogy azért hajtja el bunkó módon a férfiakat, mert nem akar csalódni és hülyíteni sem akar senkit, hogy tud még szeretni vagy, hogy őt szerethetik.

Éshogy azért a szexben hisz, nem a szerelemben. Szerelem csak egy ótvar ökörség, hogy tönkretegye a lelket. Szex meg ami helyrehozza a dolgokat.

2012. nov. 5. 01:19
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
62%

Csiga, lehet, hogy most ki vagy bukva, de akkor is zöldségeket beszélsz! 21 éves vagy, angolszász országokban még csak most lennél nagykorú. Még évekig eljárhatsz bulizni, szórakozni, megismerhetsz rengeteg fiút.

Ha 50 évesen nyilatkoznál az életed elszúrásáról, még jobban megértenélek, de így ez egy komplett marhaság.

Egyébként lenne még valami! Te most egyetlen fiú miatt érzel így. Képzeld el akkor azt, hogy milyen lehet, amikor egy fiút egymás után, sorozatban több tucat nő elutasít és ha ő panaszt mer emelni ez ellen, akkor ti, azaz a lányok elhordjátok őt mindenféle puhánynak, aki semmit nem ér.

Gondolj erre és arra is, hogy ha fiúként csalódtál volna, akkor még a szexbe sem menekülhetnél, mert nekünk bizony udvarolni kell, még ha egy egyéjszakásról van szó, akkor is!

2012. nov. 5. 02:26
 42/59 A kérdező kommentje:

Ha nem próbáltam volna már meg előtte akkor tuti most igen... Fogalmam sincs mi a francnak vagyok még életben ha nem kellettem neki. Mintha annak örülne ha sikerül fájdalmat okoznia és mintha direkt azt akarná elérni, hogy meggyűlöljem.

Semmi tapasztalattal hogyan tudnám ezt normálisan kezelni?...

Ki nem szarja le az angolszász országokat? Nem akarok bulizni, nem akarok ismerkedni. Ő volt életem értelme és soha többé nem kell más férfi rajta kívül!!!!!!! Akár meg is halhatnék az sem érdekelne.

2012. nov. 5. 02:32
 43/59 anonim ***** válasza:

Neked csak az a bajod h eleted elso igazi szerelmi csalodasan vagy tul, ennyi. mindenki igy eli meg az elso szerelmet, neked ez 21 eves korodban adatott meg, nekem pl 14. en is igy ereztem de azert nem akartam megdugatni magam 80 pasival mert a szex gyogyit.. ez hulyeseg.. tobb a kara mint a haszna inkabb.

Par honap es elfelejted..vagy legalabbis elmulik a fajdalom!

2012. nov. 5. 02:36
 44/59 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, részegen én is ültem már a Margit hídon, hogy na akkor ma este vége lesz. Nem tettem meg. Tudod miért? Mert még ehhez is gyáva vagyok.
2012. nov. 5. 02:36
 45/59 anonim ***** válasza:
Na, azért nem dőlt össze a világ. Gondolj arra, hogy egy ilyen ember, aki élvezi, hogy bánt téged, megérdemli, hogy szeresd? Ugye, hogy nem. Bújj össze egy rakat romantikus filmmel, meg egy raklap papírzsepivel, és bőgd ki magad, attól jobb lesz. Hosszú lesz, de egy szép nap arra ébredsz, hogy túl vagy rajta.
2012. nov. 5. 02:39
 46/59 A kérdező kommentje:
Dehogy felejtem. Elmúlt egy évben alig láttam. "Mert még ehhez is gyáva vagyok." Sajnos én is, és túl drága lenne a halálom egy 8 hónappal ezelőtti műtét miatt.... Sajnálnám a ráköltött pénzt.
2012. nov. 5. 02:40
 47/59 anonim ***** válasza:
Milyen műtéted volt?
2012. nov. 5. 02:41
 48/59 A kérdező kommentje:
Eleget bőgtem már, 8 órát amikor azt hittem talált valakit. Inkább keresek valakit és "filmezünk".
2012. nov. 5. 02:41
 49/59 anonim ***** válasza:

Tudsz róla, hogy van egy ilyen kérdés? Teljesen lejáratod magadat most. Ezt nézd meg!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. nov. 5. 02:42
 50/59 A kérdező kommentje:
Na és? Kit érdekel? Lesz másik reg.
2012. nov. 5. 02:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!