Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelencsigabiga ♥ kérdése:
Ezekre nem gondol senki mielőtt ítélkezik?
Figyelt kérdés
Hogy egy nő azért él ribanc módon mert nem tudna újra mást szeretni vagy akár ezért lesz belőle prosti.
Vagy arra se gondolnak, hogy azért hajtja el bunkó módon a férfiakat, mert nem akar csalódni és hülyíteni sem akar senkit, hogy tud még szeretni vagy, hogy őt szerethetik.
Éshogy azért a szexben hisz, nem a szerelemben. Szerelem csak egy ótvar ökörség, hogy tönkretegye a lelket. Szex meg ami helyrehozza a dolgokat.
2012. nov. 5. 01:19
21/59 A kérdező kommentje:
Mikor éljek ha nem most? Eddig vártam hülye fejemmel az egyetlen szerelmemre, hogy egész életre együtt maradjunk. Na persze.
2012. nov. 5. 01:46
22/59 anonim válasza:
10-es vagyok, és nem fog tetszeni a válaszom, de leírom a véleményem, mert unatkozom. Nem tudom, manapság azok a könnyűvérű lányok, akik fűvel fával lefekszenek, azok miért takaróznak azzal, hogy "fiatal vagyok". Nem tudom, mikor lett a szex egy olyan élvezeti cikk, mint a fagyi? A szexnek másról kellene szólnia. Lehet mondani rám, hogy nyálas vagyok, meg konzervatív, de ez van. És nekem az se mentség, hogy csalódott az illető, mert ezzel a lendülettel minden emberből lehetne tapló ribanc.
23/59 anonim válasza:
Kár ha valakinek ezt jelenti, az élés.
24/59 anonim válasza:
Az a gáz, h most veri a mellét, pár év múlva meg majd, ha lesz egy normális palija, akkor meg tagadni fogja ezerrel, h miket csinált.
Sőt még ő fogja elítélni a ribancokat.
25/59 A kérdező kommentje:
Mivel jobb az ha semmi nem történik több évig ilyen téren? Aki szerencsétlen a szerelemben az 5-10 éven át ne szexeljen? Viszonzott szerelem nagyon ritka, akivel le akarom élni az életem és nem kellene mellé más és a másik is ezt érzi, talán ilyen jó ha egyszer van...
2012. nov. 5. 01:56
26/59 anonim válasza:
10-es, 22-es vagyok, és most kérdezni szeretnék valamit. Nem félsz attól, hogy ha eljön az igazi szerelem, azt fogja mondani, hogy bocs, de olyan lány nem kell, akin átment a város?
27/59 A kérdező kommentje:
Nem, mert elég kicsi a terület ahonnan ismerkedek. Nem retkedék bulikban és nem akárkivel. :)
2012. nov. 5. 02:00
28/59 anonim válasza:
Jó, és Te pl mondod más nőre azt, hogy az a csaj egy ribanc? Tök mindegy kire, használod ezt a szót?
29/59 A kérdező kommentje:
Használom, de én nem csalok meg senkit, nem barátnős pasikkal szeretnék kavarni és nem mondom, hogy több is lehet ha kizártnak érzem.
2012. nov. 5. 02:04
30/59 anonim válasza:
De mit csinál az a csaj, akire Te azt mondo, hogy ribanc?d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!