Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezekre nem gondol senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelencsigabiga ♥ kérdése:

Ezekre nem gondol senki mielőtt ítélkezik?

Figyelt kérdés

Hogy egy nő azért él ribanc módon mert nem tudna újra mást szeretni vagy akár ezért lesz belőle prosti.

Vagy arra se gondolnak, hogy azért hajtja el bunkó módon a férfiakat, mert nem akar csalódni és hülyíteni sem akar senkit, hogy tud még szeretni vagy, hogy őt szerethetik.

Éshogy azért a szexben hisz, nem a szerelemben. Szerelem csak egy ótvar ökörség, hogy tönkretegye a lelket. Szex meg ami helyrehozza a dolgokat.

2012. nov. 5. 01:19
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Legutóbb arra használtam aki szexuálni akart a szerelmemmel, beetette mindenféle kedvességgel, hogy megrakja.
2012. nov. 5. 02:07
 32/59 anonim ***** válasza:
Jó, értem. Figyelj, ha könnyebb neked írd ki, ami a szívedet nyomja. Mi történt veled, mitől vagy csalódott.
2012. nov. 5. 02:09
 33/59 anonim ***** válasza:

"hogy megrakja"

Itt most nevettem. Úgy hangzott, mintha a lány akarná megdugni a barátodat. :)

2012. nov. 5. 02:09
 34/59 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal okosabb lenne ha a saját problémáid oldanád meg. Pl, hogy milyen gyerekes a gondolkozásod. Felnőtt vagy már, el kéne érned egy olyan fejlettségi szintet, amikor már elfogadod, hogy bizony az ember akit szeretünk, nem mindig szeret minket viszont, de ettől nem omlik össze a világ és bizony vannak gonosz cselekedetek, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki szemét.
2012. nov. 5. 02:10
 35/59 A kérdező kommentje:

Csak besokalltam... Túl sokáig tűrtem el, hogy nem vett észre és mindig más lányok kellettek neki. Friendzone... Szexet is inkább én akartam.

Na igen, a lány akarta az ágyikójába csábítani.

2012. nov. 5. 02:13
 36/59 A kérdező kommentje:
Majd akkor beszélj ha felfogtad mennyire fáj ez az egész és, hogy el van cseszve a hátra lévő életem, mert mindig őt fogom szeretni és mindenkiben őt fogom keresni.
2012. nov. 5. 02:16
 37/59 anonim ***** válasza:
Én tudom miről beszélsz kérdező, de nem mindenben értek egyet veled.
2012. nov. 5. 02:20
 38/59 anonim ***** válasza:
Nézd, közhelyesen hangzik, de lépj tovább. Az ilyen problémákra nem a kurv.ává válás a megoldás. Sajnálom, hogy ez történt veled. Vagy rágod magad rajta, és hagyod, hogy felemésszen, vagy továbblépsz.
2012. nov. 5. 02:22
 39/59 anonim ***** válasza:
Tehát még csak nem is jártatok. Ez most csúnyán hangzik, de attól, hogy te szerelmes vagy valakibe, neki még semmi kötelezettsége nincs veled, azt csinál amit csak akar és nem várhatsz el tőle semmit... Ezek mind megszokott dolgot, viszonzatlan szerelem, elhagyás. A legtöbb ember átesik ezen élete során legalább egyszer, és nem halnak bele.
2012. nov. 5. 02:24
 40/59 anonim ***** válasza:
A legtöbb válaszolónak irnám, hogy köpködés helyett kicsit mélyebbre is lehetne ásni a mondanivalójában ennek a lánynak, és olvasni a sorok között. Ő is csak egy félelemben élő kislány a lelke mélyén... Nem tud egykönnyen felnőni, ezért "gyerekes" gondolkodásmódjával "gyerekes" cselekedetekre vetemedik, a "gyerekes" problémái miatt. Jó nektek hogy hamar felnőttetek és kezdtek kevesebbet érezni. De nem mindenkivel van ez így.
2012. nov. 5. 02:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!