Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányokat kell meghóditani?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 23:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Elég hosszú, én meg dolgozom. Alapvetően nincs bajom az írásoddal, bár van néhány vitatható pont benne.

"Igényleadás. Egy férfinak, aki értelmes és egészséges-joga van bármilyen nőnél próbálkoznia. A női igények nem külcsín, hanem személyiségfüggőek."

Persze, joga van, ha képes elviselni a következményeket. A női igények pedig külső függőek IS.

Van nő, aki egy nagydarab, szőrös emberhez akkor sem tudna vonzódni, ha az csodálatos személyiséggel rendelkezne (az ő szempontjából).

(Épp az volt a megtévesztő, hogy a nőknek "eddig" el kellett tagadniuk külsővel kapcsolatos igényeiket, amely most úgy tör elő, mint egy kisebb atombomba-robbanás...)

"Továbbá: bármennyire is kívánatos egy lány, soha nem lenne szabad nyíltan kimutatni felé!Aki így tesz, az szinte minden tekintélyét elpuskázza előttük!"

Ez meg arra hajaz, hogy a nők kihívás-komplexusban szenvednek és majd mindenáron meg akarják szerezni az "elérhetetlent", attól függ az önértékelésük, hogy mindenki számára vonzóak legyenek, akik számára még nem azok. Egyszerű és sarkított. Megint nem részletezném, melyik kategóriára igaz esetleg.

"Ugyanígy nem kell kommentálni a netre feltett kihívó képeket sem! Meg lehet nézni őket, lehet simogatni a képernyőt vagy akár kiverni rá, de soha nem kell sem pozitívan, se negatívan kommentálni őket, ahogy lájkolni sem! Az illető lánynak pontosan a figyelemfelkeltés a célja velük, ha ezt nem kapja meg, akkor súlyos csapást szenved az egoja is."

Ja, hogy te a "félpucér" képeket feltöltő lányokra gondolsz? :) Ez eddig nem jött le.

Akiknek súlyos csapást szenved az "egója", ha nem lájkolják a képeiket. Enyje- mi mást értünk Nő alatt. :)

A 6-os ponttal viszont egy az egyben egyet tudok érteni. Remek hozzáállás. Csak ne feledd, a nők egy része bizony azért olyan, amilyen, mert több évszázadon, évezreden át butaságokkal tömték a fejüket. Egyedül a szépségükkel, testükkel boldogulhattak, "jó partit" kellett fogniuk, ám e mellett a legnagyobb szégyennek számított, ha nyíltan beszéltek-vonzódtak a szexualitáshoz.

Még házasságon belül is "nimfománnak" bélyegezték azt, aki nem puszta kötelességből feküdt össze az "eltartójával".

2012. nov. 5. 13:50
 22/29 A kérdező kommentje:
koszonom a cikket:)
2012. nov. 5. 13:53
 23/29 anonim ***** válasza:

"Nálunk van a punci, a hatalom. :D

Szerintem ez a normális és nincs ezzel semmi gond, de sajnos már kevesek vannak így. :/

21/N"

Hú, de beképzelt vagy! Kár, hogy annyit nem veszel észre, hogy ronda vagy mint a bűn! Még jó hogy nem kellesz senkinek! Úgyhogy semmilyen hatalmad sincs! A nők nagy része nem szép, és a nem szépek között is vannak szép számmal undorítóak, mint te! Nem véletlenül csiga a neved. Találó! A meztelencsiga az egyik legundorítóbb állat!

2012. nov. 5. 14:04
 24/29 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, milyen ronda? Láttad? Csak kérdezem. Nekem fogalmam sincs, nem láttam, de igazából ha látnám se tudnám megítélni, valószínűleg.

Nekem nő-nő, nőként kb. "egyforma".

Ha rondák a nők, nem kell velük foglalkozni, nem kötelező. :)

2012. nov. 5. 14:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Sőt, engem még az se zavarna (nevezzetek nyugodtan hülyének érte), ha a nők nagy része tényleg nem lenne szép (mondjuk én magam se).

Inkább leköt a fiúk helyessége. :) Magamat amúgy is csak tükörben látom. :)

Meg aztán, valószínűleg úgyis lefeküdnének a nőkkel (ahogy a példa mutatja), ha nem lennének gyönyörűek.

A saját szépségem sem foglalkoztat, sokat dicsérik, de annyira hidegen hagy, hogy néha meg is lepődnek rajta. Egyáltalán nem értem azokat a nőket, akik hatalmas energiát-időt fordítanak rá, hogy "szépek" legyenek. Mármint feltűnőek, színesen, smink, műköröm, műhaj, stb.

2012. nov. 5. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:

De leírom, hogy ez is úgy működik szerintem, hogy nem a nőnem "szép", hanem a hímnem "motivált", ezért látja "szépnek" a nőnemet.

Az állatvilágban a hímnem a "szebbik nem", mégis ők udvarolnak.

2012. nov. 5. 14:15
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolso ez nem igaz. Az embereknel a nok forditjak biologiailag arra hogy attraktivak legyenek. Ezert letjuk oket szepnek peldaul a mellek esnek ebbe a kategoriaba, mert nincs gyakorlati funkcioja hogy nagy legyen. Vagy a boruk tisztasaga, az illatuk sokkal tobb csalogato anyagot tartalmaz.
2012. nov. 5. 15:01
 28/29 anonim ***** válasza:

Desmond Morris bájos elgondolása már rég megdőlt ezzel kapcsolatban, több pontban is. :)

A bőr meg nem illatos. Azt érzed illatosnak, ami "vonzó". :)

[link]

2012. nov. 5. 15:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Szóval, ki kell, hogy ábrándítsalak. A női test szinte minden sajátossága egyedül az utódlás (utódok kihordása, táplálása miatt) alakult szelektíve úgy, ahogy.

A kerek mellek az előnyösebb szoptatást, a széles csípő a könnyebb szülést eredményezi.

Az már kérdés, hogy a férfiak ehhez fognak vonzódni, mert ez "van".

Az is más kérdés, hogy a nő ezt tudatosan kiemelhető, rájátszhat- de az már nem biológia, hanem szociológiai faktor.

2012. nov. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!