Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányokat kell meghóditani?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 23:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
"Szerintem ez a normális és nincs ezzel semmi gond," Ha nem lenne ennyi önelégült beképzelt flegma p.csa akkor tényleg nem lenne az.
2012. nov. 5. 00:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez a természet rendje, visszaélni tényleg nem kellene vele.

Lehetnének kedvesek a nők, értékelhetnék a férfit, örülhetnének az előnyös helyzetüknek. De hát, ez van. Nem muszáj mindenkit meghódítani, a hülye p-ket ki kell hagyni, ennyi.

2012. nov. 5. 00:14
 13/29 anonim ***** válasza:
Gyakran gondolok arra, hogy talán jobb lenne ez a világ, ha tízszer annyi nő lenne, mint férfi. Akkor talán a helyükre kerülnének a dolgok és nem hinné azt bármelyik húszas IQ-val rendelkező pina, hogy istennek született, csak mert az van a lába között.
2012. nov. 5. 00:24
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nezzel szet az allatvilagban. Evmilliok ota a him udvarol, a him nyeri meg a nosteny kegyeit, a himnek van feltuno tollazata a madaraknal pl, ezzel kockaztatva sajat eletben maradasat csak hogy a nstenyek ot valasszak. A nosteny pedig valogat. Embereknel sincs ez maskent, mi is az allatoktol szarmazunk. Egyik valaszado jol leirta a himivarsejt-petesejt osszefuggeset, nem ertem, miert pontoztatok le.
2012. nov. 5. 00:54
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem oda vissza érvényes a meghódítás. Egy ronda lányt nem kell meghódítani pl. A szép nő már magával a jelenségével, és kimagasló szexuális kisugárzásával, megnyerő mosolyával meghódítja a fickót, ez az első lépés, utána második lépés,hogy a fickó hódítja meg a nőt, csak ugye a nőnek több kell, nekik, velük kell tudni pofázni is sajnos. Bármi, ami arra sarkall, hogy megszeress valakit, az hódítási eszköz. Csak arról van szó,hogy a nőknek egyszerűbb módszer is elég a férfi meghódításához ,mint fordítva. De a hódítás midnig kölcsönös.
2012. nov. 5. 01:54
 16/29 anonim ***** válasza:

Így van, kölcsönös a hódítás, csak van benne egy picike "női előny" (már önmagában az előny, hogy nő valaki). Erről senki sem tehet, tisztességes nő nem szemétkedik emiatt, nem él vissza vele, bár él vele. :)

Ha 10-szer ennyi nő lenne, akkor se lennék abban biztos, hogy hatalmas nyomulással és bármit elkövetve mindent megtennének a férfiak "kegyeiért", hisz hímivarsejt akkor is több lenne, még mindig jóval, mint petesejt.

Ha pasi nem is jutna mindnek, spermium igen.

Valószínűleg sok nő egyedül élne, de a mászkálás, udvarolgatás helyett talán egy részük tudatosan ezt is választaná és ha gyereket akarnának, akkor úgyis lefeküdne velük valaki, akár vonzó fickó is.

Persze, ez csak biológiai értelemben ilyen egyszerű. Különben így van jó, marhára káros lenne, ha kevesebb férfi létezne. Beltenyészet alakulna ki, féltestvérek, unokatestvérek közötti párzás, előbb-utóbb.

Na meg, ha kipusztítod a pasik egy részét, vagy túlszaporítod a nőket, egy generáció múlva úgyis visszaáll a nemek aránya, mivel kb. egyenlő számban születnek lányok és fiúk.

2012. nov. 5. 08:34
 17/29 anonim ***** válasza:

Egyébként erősen kétoldalú. A beképzelt nők nyilvánvalóan nem csak pusztán arra tudnak beképzeltek lenni, hogy ők nők, hanem arra is, hogy ezzel együtt akkor is 10 férfi nyalja a feneküket, ha csak "átlagosak".

Ezt a férfiaknak férfitársaikkal kellene megbeszélni.

2012. nov. 5. 08:37
 18/29 anonim ***** válasza:

8.34

A hímivarsejt az egy dolog. a másik pedig az, hogy a nők nem tudnának meglenni egyedül, állandóan hiányozna nekik egy férfi. A mostani világban azt látni, hogy sokszor érdemtelenül, pusztán a nőnemű mivolta miatt udvarolnak körbe valakit. A Facebook-on pózoló és a diszkóban feneküket rázó, az utcán is öv méretű miniszoknyával közlekedő lányok, nők egyszeriben ott állnának üres kézzel.

A fiatal korosztályban enyhe férfitöbblet van, a java részük pedig buta is, mint a föld, semmi méltóság nincs bennük. A csajok java része kiskora óta megszokta, hogy elég rámosolyognia egy hímneműre és az máris a tenyeréből eszik.

Ha mindezek nem lennének, nem nyomulna minden valamire való nőre is 10 fickó, akkor bizony már elgondolkodnának azon, hogy hol is van a helyük valójában: nem a férfiak fölött, hanem mellettük.

2012. nov. 5. 11:20
 19/29 anonim ***** válasza:

A 8.37-es hozzászólásra pedig a következőt reagálnám. Az egész szerintem intelligencia és akarat kérdése lenne. A legtöbb mai férfi istennőt csinál a nőkből, amikor kutyaszerű módon, szinte már megalázkodva közelít hozzájuk. Pedig nem azok, belülről nagyon sebezhetőek, még a legkeményebb(nek tűnők) is. Ugyanúgy vágynak ők is a szexre, tehát is ki lehetne venni a kezükből a megfelelő módszerek alkalmazásával. Tavasszal írtam i9s erről egy kérdést, ami igazából egy megoldási terv, a maradéktalan betartása pedig gyökeres változást hozna fenti helyzetben. Nem a címét kell nézni, hanem a tartalmát!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. nov. 5. 11:27
 20/29 anonim ***** válasza:

"A hímivarsejt az egy dolog. a másik pedig az, hogy a nők nem tudnának meglenni egyedül, állandóan hiányozna nekik egy férfi."

Ezen lehet vitázni, milyen értelemben. Emberileg biztosan. Az ember társas lény, amennyire hiányozna a férfinek a nő, annyira a nőnek is a férfi.

Ha viszont azokra a nőkre gondolsz, akik egyedül "éhenhalnának", azok a szememben nem Nők.

"A mostani világban azt látni, hogy sokszor érdemtelenül, pusztán a nőnemű mivolta miatt udvarolnak körbe valakit. A Facebook-on pózoló és a diszkóban feneküket rázó, az utcán is öv méretű miniszoknyával közlekedő lányok, nők egyszeriben ott állnának üres kézzel."

Ők biztos, de számomra ők nem is igazán a "Nő" kategória. Aki ennyire függ a másik nemtől... s látod, még ők is megengedhetik maguknak, hogy fennhordják az orrukat (sőt- épp ők hordják fenn, sok esetben).

"A fiatal korosztályban enyhe férfitöbblet van, a java részük pedig buta is, mint a föld, semmi méltóság nincs bennük. A csajok java része kiskora óta megszokta, hogy elég rámosolyognia egy hímneműre és az máris a tenyeréből eszik."

Látod? Kétoldalú dolog.

"Ha mindezek nem lennének, nem nyomulna minden valamire való nőre is 10 fickó, akkor bizony már elgondolkodnának azon, hogy hol is van a helyük valójában: nem a férfiak fölött, hanem mellettük."

Az utolsó mondattal teljes mértékben egyetértek. Kölcsönösen egymás "mellett", nem "felett", vagy "alatt", viszont amiket leírtam, azok biológiai tények.

Történhet bármi, a feje tetejére állhat a világ, lehetnek a nők tegyük fel azok, akik jobban keresnek, több erőforrást birtokolnak, vagy képzelj el akármit ide- akkor sem ők fognak udvarolni, hanem nekik fognak.

Mint ahogyan egy gazdag nő sem "fizet" (legalábbis ritkaságszámba megy) egy szegény szépfiúnak, hogy az létesítsen vele kapcsolatot.

A csóró kamionos (mármint a gazdag nőhöz képest) viszont az utolsó forintjait is odaadja nem ritkán egy utcasarki prostinak. Akkor is, ha a prostinak van több pénze.

Ugyanez a kamionos talán odaadná fenti gazdag nőnek is- hiába ő áll anyagilag rosszabbul.

Nem rosszindulatból írom ezeket, és szigorúan csak általánosságban. A kérdés arról szólt, miért a nőket kell "meghódítani?"

"A 8.37-es hozzászólásra pedig a következőt reagálnám. Az egész szerintem intelligencia és akarat kérdése lenne. A legtöbb mai férfi istennőt csinál a nőkből, amikor kutyaszerű módon, szinte már megalázkodva közelít hozzájuk."

Erről írtam én is.

"Pedig nem azok, belülről nagyon sebezhetőek, még a legkeményebb(nek tűnők) is."

Szerintem nem kellene azzal vagdalkozni, melyik nem hogyan sebezhető. Az emberek többsége az. Egyénileg meg nem tudhatjuk, ki mennyire sebezhető (vagy sem).

Mert mi van, ha nem azok? Ha ezek a nők tényleg annyira "nem sebezhetőek", nem árt semmi nekik?

Nekem például semmi bajom azzal, hogy ha a férfiak vannak így. Nincs szükségem olyan képzetre, miszerint a férfiak belül sebezhetőek lennének.

Ha nem azok, azzal nem vesznek el tőlem semmit. Sőt. Örülök neki, ha nem azok.

"Ugyanúgy vágynak ők is a szexre, tehát is ki lehetne venni a kezükből a megfelelő módszerek alkalmazásával."

Ezt nem értem- de persze, hogy vágynak a nők a szexre. Ki állította, hogy nem?

Ez viszont senkit sem tesz feltétlenül sebezhetővé.

A hangsúly a két nem egymáshoz viszonyított helyzetén van egyébként.

"Tavasszal írtam i9s erről egy kérdést, ami igazából egy megoldási terv, a maradéktalan betartása pedig gyökeres változást hozna fenti helyzetben. Nem a címét kell nézni, hanem a tartalmát!"

Mindjárt megnézem. :)

2012. nov. 5. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!