Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk srácok, ti miért vagytok azok? Miért nem mertek lépni?
Biztos vannak okok, amik miatt visszahúzódóbbak lettek egyesek, de valóban annyira fájó egy első lépést megtenni? Még ha nem is sikerül, de próbálkozni a következőért?
Szimplán érdeklődés, nem szemrehányás. Ki milyen okok miatt nem mer kezdeményezni a kapcsolatokhoz? Sokszor a külső lebecsmérlése a fő ok, de most vonatkoztassunk el ettől, inkább múltbéli dolgokra vagyok kíváncsi, vajon ott történt-e valami, ami lefaragta az önbizalmakat.
Én régen elvoltam otthon egyedül, most meg hiába akarok kimozdulni, nem merek :S meg nincs is kivel... :(
20f
Az anyám... Sose viselkedett anyaként. Én mindig csak arra voltam jó, hogy az aktuális dühét rajtam töltse ki. Úgy viselkedett mintha nem is az ő fia lennék. Apám meg nem csinált semmit ellene.
Ha az ember a saját szüleiben nem bízhat, akkor ugyan kiben? Nálam ez már nem félénkség, hanem paranoia és bizalmatlanság minden emberrel szemben.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!