Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagytok ilyenek srácok?!
"van egy srác aki nagyon jófej lenne, meg midnen"
"de iszonyatosan egoista"
Az egér azért nem tud repülni mert nincsenek szárnyai. ;)
Van egy hasonló osztálytársam. Nagyon egoista fiú. Már 9.-ben az a tipikus kigyúrt, ki ha nem én? pasi volt, de akkor valahogy értelmesebbnek tűnt és egész jól el lehet vele beszélgetni. A 2,5 év alatt viszont annyira egoista lett, hogy az hihetetlen. Az, hogy kigyúrt, oké lenne, de nem önerőből, valami turmixot ivott. Van jogsija és kocsija, a legmárkásabb ruhákba jár és azt gondolja, hogy ettől felsőbbrendűbb lett. Pedig az értelmi szintje egyre lejjebb süllyed.
Vannak ilyenek, nem lehet mit tenni. Én már nem akarok ezzel foglalkozni, inkább kerülöm.
De általánosítani nem szabad, nem minden fiú ilyen.
16/L
Akkor 1 darabig ilyen is lesz. Aztán jön a hatalmas pofon az élettől, amikor rá jön hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogyan ő gondolja. Ez van.
És egy fentebbi kommentelőnek:
Amúgy amit a te osztálytársad ihatott, azt tömegnövelőnek, vagy fehérje turmixnak hívják, és az nem kox. Szal ha nem önerőből csinálta akk maximum szteroidozott, de figyeld meg ha igen, akkor vöröses színű a bőre. Nem mellékesen a kondizás 1 kicsit egoistává teszi az embert, hála égnek én normális tudtam maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!