Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk srácok, ti miért vagytok azok? Miért nem mertek lépni?
Biztos vannak okok, amik miatt visszahúzódóbbak lettek egyesek, de valóban annyira fájó egy első lépést megtenni? Még ha nem is sikerül, de próbálkozni a következőért?
Szimplán érdeklődés, nem szemrehányás. Ki milyen okok miatt nem mer kezdeményezni a kapcsolatokhoz? Sokszor a külső lebecsmérlése a fő ok, de most vonatkoztassunk el ettől, inkább múltbéli dolgokra vagyok kíváncsi, vajon ott történt-e valami, ami lefaragta az önbizalmakat.
Ugyan úgy vagyok mint az első hozzászóló.
20 /F
Nemtudom mikor akarnak tőlem valamit.
Mikor azthittem , a lányról, hogy tetszem, akkor csak azt kaptam " egyszer találsz valakit, csak nem engem" . Meg mindenkitől.
Nem kezdek senkinél, mikor kezdek valamit érezni és reménykedni , higy talán, akkor ejtenek a legcsúnyábban pofára. Ami ettől mégrosszabb.
Engem csak ki akartak készíteni az osztályból..Jól bevertem az arcukat,utána nem volt hlyéskedés.
Lányokat nem ütnék meg,szerintem annyira nem vagyok állat!
De az biztos,hogy ha valaki rákényszerít biztos,hogy szétverem.
Múltkor a kocsmában hárman akartak megverni,valamiért nem jött össze nekik.Jól be voltak b*szva...Sok idióta!
Szóval állajatok ki magatokért, ne legyetek gyengék érzelmileg,mert különben eltaposnak.Én tudom milyen a padlón lenni,és milyen a reflektor fényben leni.van egy kis különbség.
Mindig magadat okold a rosszért és ne mást!
Na szóval.Fel a fejjel,és irány lépést tartani :)
Jobbak is vagytok ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!