Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyi idő után szoktátok elmondani egy lánynak hogy szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 21:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
1-2 hónap után
2012. okt. 28. 21:40
 2/24 Fura Yokomura ***** válasza:
Amikor úgy is érzem. Na akkor :)
2012. okt. 28. 21:42
 3/24 A kérdező kommentje:
Értem, és előtte milyen kapcsolatban vagytok?
2012. okt. 28. 21:42
 4/24 anonim ***** válasza:
alakuló kapcsolat.mint egy pár.éreztetem a dolgot.de nem igazán mondom ki.Ahhoz idő kell
2012. okt. 28. 21:44
 5/24 Fura Yokomura ***** válasza:
Igen, amikor alakul, akkor szeretem, kedvelem. Aztán ha olyan a dolog akkor jön a szerelem és vallok! :)
2012. okt. 28. 21:46
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a körülményektől függ, nincs rá szabály. Az is lehet, hogy az ember soha nem is jut el odáig, hogy elmondja. Időintervallumtól függetlenül kell ehhez, hogy úgy tűnjön, hogy van értelme a dolognak. Simán információközlésként nem sok értelme van, ha fogalmam sincs, hogy lehet-e a dologból valami. Ha meg úgy tűnik, hogy a másik fél nem viszonozza, akkor meg csak szánalmassá és kiszolgáltatottá tenne egy ilyen vallomás. Akkor van értelme, ha a dolog kölcsönös, és az ember örömet okoz vele, nem lelkiismeret-furdalást.
2012. okt. 28. 21:47
 7/24 sake ***** válasza:
1 hónap után vagy szerelmes lessz a pali. vagy már van más
2012. okt. 28. 21:48
 8/24 A kérdező kommentje:
Húú :) köszi a normális válaszokat :) irtóó rendesek vagytok :)
2012. okt. 28. 21:49
 9/24 anonim válasza:
100%
hát én ugy voltam a barátnőmmel hogy beszélgettünk és mondtam neki hogy tudom mire gondol. megkérdezte h mire. és mondtam h arra h szeretsz. eltaláltam. aztán én is mondtam neki. 1 hónap után volt ez. a héten voltunk másfél évesek :))
2012. okt. 28. 21:50
 10/24 A kérdező kommentje:
És ha nem mondjátok el akkor gondolom utaltok rá. Mivel?
2012. okt. 28. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!