Fiúk/lányok ti milyen gyakran szoktatok/voltatok szerelmesek?
úgyl átom az embereken, képesek azt hinni hogy minden félévben, vagy akár minden második hónapban másba szerelmesek:D
én erre képtelen vagyok. ideálom persze van, olyan, aki szereti az életet. ez látszik egy emberen:)
20L
Szoktunk? ez nem periódusos dolog..
Egyszer voltam, vagy talán az sem volt az.
pl intelligens, velem azonos gondolkodású
19L
Ez szerintem bizalom kérdése is.
Én egyszer szerelmes voltam egy fiúba, csalódtam benne, szakítottunk. Utána megpróbáltam kiheverni, de voltak pasik, akik bepróbálkoztak. Aranyosak meg minden, de valami nem stimmelt ezért még azelőtt szakítottam velü, mielőtt jobban sérültek volna.
Azóta összejöttem a legelső fiúval, de már úgy érzem nem tudok szerelmes lenni, mert legbelül félek az újjabb csalódástól. :/ Pedig szeretem <3
L19
Igaz szerelem csak egyszer van az életben.
Ha megtalálod, soha nem fog érdekelni senki más, bármi is történjen.
Én megtaláltam :)
Én eddig egyszer voltam/vagyok szerelmes.
Az ideálom külsőre: magas, azért ne legyen löttyedt, se pálcika, enyhén izmos, nullás haj. Belsőre: odaadó, jó az ágyban, tudjon szeretni, hűséges legyen. Ezek az irányadó tulajdonságok.
A vőlegényem írtam le (:
21/N
a singliség a legjob egy cajnál nem lehet leálni csak az a baj kevés a leszikus csaj magyar országon de azért van elég.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!