Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy prostiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy prostiba, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja járok ehhez a lányhoz, 19 éves, én 23. Nagyon sokat beszélgetek vele és úgy érzem beleszerettem. Egyáltalán nem látni rajta, hogy iskolázatlan, pedig a 8 általánoson kívül semmi végzettsége nincs. Sokkal jobban el lehet vele beszélgetni, mint sok diplomás emberkével. Nagyon megkedveltem és sajnálom, hogy ez a hivatása, mert normális esetben már rég randira hívtam volna. De félek, nem tudom hogy reagálna és emiatt nem szeretnék kimaradni az életéből. A másik dolog, hogy a szüleim előtt elég érdekes lenne elmesélni, hogy ki ő, mi csinál stb.. Mit gondoltok, mit kéne tennem?
2012. nov. 1. 04:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mondd el neki:D ő is szeretne normális kapcsolatot majd az életbe, és lehet senki nem fogja így szeretni mint te mert lefogják nézni..szerintem fel is hagy a szakmájával és inkább él boldogan veled :]
2012. nov. 1. 10:06
 12/17 xy333 válasza:

@#4: ... és a többiek,akikre vonatkozik.

Én nem ítélkeztem, nem mondtam hogy a prosti nem ember, vagy ne lennének érzései.

Én csak azt mondtam, hogy a munkáját végzi, és hogy ezt az egyik kuncsaft elég durván félreértette, az az ő baja.

Az, hogy te 16 évesen még hiszel a mesékben talán rendben van, de gondolj bele, hogy ez nem így működik. Teljesen más lenne a helyzet, ha beleszeretett volna egy lányba, akiről utóbb kiderül, hogy prosti, vagy az volt. Akkor azt mondnám, hajrá. De így, hogy a vendége, nem.

@#7 és #9:

Hogy mit veszíthet? Elég sok pénzt. A prostik tudják hogy megy ez. Minél lúzerebb valaki, annál többre lehet levenni. Ők üzletemberek, ha úgy tetszik. Vagy kitartatja magát pénzért, közben megcsalja (lehet szintén pénzért), vagy azt kamuzza pénz kell a stricijének stb.

Ha tudnátok, hányszor megtörténik ez, hányszor szeretnek a vendégek a lányokba, meglepődnétek.

2012. nov. 2. 03:20
 13/17 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Utolsó, talán igazad van és túl naív vagyok.

De ha belegondolok mi lenne, ha én lennék prostituált. 100% biztos vagyok benne, hogy bármit megtennék hogy...hogy 'kiszabaduljak' ebből a közegből. Bármit megtennék egy rendes párkapcsolatért. Nem csalnám meg semmi pénzért. A prosti nem azért prosti hogy luxosban éljen, luxuscikkeket vásároljon magának..a pénze nagy része megy a stricinek, a prosti meg épp hogy nem hal éhen-általában-. Lehet Dubajban vagy hol ez nem így megy)

Szóval nem hinném hogy lehúzná pénzügyileg. Hiszen végig gondolja ő is.

Előbb utóbb megöregszik, és sosem lesz esélye egy párkapcsolatra.

A kérdés csak az, hogy ő is SZERETI-e a fiút??

(16l voltam)

2012. nov. 2. 07:12
 14/17 betlindis ***** válasza:
100%

kiscsillag, baromi nagy szarban vagy.

igazuk van azoknak, akik azt írták, a prosti azért viselkedik úgy veled, ahogy, mert azt akarja, hogy visszamenj. fogalmad nincs arról, milyen a valódi személyisége, még akkor sem, ha nagyon őszintének tűnik, 1-2 órára bárki át tud változni tündérkévé, ha az érdekei úgy kívánják. te nem őbelé szerettél hanem abba a képbe amit látsz róla, az pedig egy hamis kép.

másrészt, nincs igazuk azoknak, akik azt írják, hogy ebből vki nem engedi kiszállni, nem mindenki mögött áll strici, és azoknak sincs igazuk, akik azt írják, hogy a prosti nem azért csinálja, hogy luxusban éljen, mert dehogynem, különben menne a gyárba a futószalag mellé. lakáson dolgozni könnyű munka sok pénzért, legalábbis többért mint egy átlag fizetés.

lehet, hogy amúgy tetszel neki, és tényleg abbahagyná a kedvedért, mert esetleg nem szereti ezt a munkát, de hosszútávon szerintem csak akkor van esélyed, ha magas életszínvonalon el tudod tartani, mert ha nem, akkor a nagy fellángolás után ugyanúgy ki fog törni belőle a munkaundor és a pénzhiány, és esetleg a hátad mögött folytatja tovább a melót.

2012. nov. 13. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Na végül mi történt? Randira hívtad? :) Belement? Jársz még hozzá?

Nem csak veled fordul elő ilyesmi. Ez nehéz kérdés mindig, és nem is lehet megjósolni, mi lenne akkor, ha randira hívnád xy örömlányt. Nem kell aggódni, ha nemet is mond, azt is mosolyogva teszi, mert tényleg kedves lányok ezek, tapasztalatból tudom. De mit tudom én, az is lehet, hogy beleegyezik és járni kezdene a kuncsafttal... egy próbát megér.

A gond itt az, hogy egy olyan lány, aki 4 óra alatt megkeresi a havi minimálbért, majd hülye lesz elmenni a Tescóba gürizni. Ezt te sem várhatod el tőle! Így hát én azt tudom tanácsolni, hogy ha te is tetszel neki, és hajlik arra, hogy járjon veled, akkor se követeld tőle, hogy abbahagyja a prostitúciót. 8 általánossal mi máshoz kezdhetne? Tekintsd ezt úgy, hogy munka, és próbáld ettől függetleníteni a kapcsolatotokat.

A szüleidnek pedig semmi közük ahhoz, hogy ő mit csinál. Nyugodtan kamuzz nekik valamit erről.

2013. márc. 25. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy végül hogyan alakult a történet. Hasonló cipőben járok. ( 24 vagyok, ő 21.).
2014. máj. 23. 05:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
kinyírták :D
2014. nov. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!