Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem a legjobb barátomba?
Féléve vagyunk legjobb barátok.Mármint vannak lánybarátaim akik jobb barátok, és neki is vannak fiú barátai, de más nemből mindketten egymást kedveljük a legjobban.
De mostanában elkezdtem vonzódni hozzá.Állandóan csak rá gondolok és alig várom, hogy találkozzunk, beszélgessünk. Félek, hogy szerelmes lettem belé.Mit tegyek? Nem akarom, hogy megtudja, mert akkor tönkre menne a barátságunk...
Tényleg egyáltalán nincs fiú-lány barátság?
Ezek szerint tényleg nincs...
Miért lenne vége a barátságnak ha megmondanád az igazat?Legjobb barátok között ez nem lenne hatalmas probléma.De ha így van ismerkedj fiúkkal.Hátha valaki felkelti az érdeklődésed,és elvonja róla a figyelmed
Azért lenne vége, mert már nem tudnánk úgy beszélgetni és nem lenne olyan felszabadult.
Ha neked bevallaná valaki, hogy beléd szeretett ugyanúgy ölelgetnéd és ugyanúgy viszonyulnál hozzá?:(
Létezik fiú-lány barátság ez nem kérdés, viszont néha megesik, hogy az egyik fél többet érez, mint a másik.
A legjobb amit tehetsz, hogy megbeszéled vele a dolgot. Jobb esetben lehet, hogy ő is úgy érez mint te, és akkor boldogan éltek, míg meg nem haltok stb. Rosszabb esetben csak kicsit kínos lesz a szitu, neked nehezebb lesz kiverni őt a fejedből, de a barátság megmaradhat (tapasztalat). Az pedig csak a legrosszabb esetben fordulhat elő, hogy a barátságnak vége szakadna. Szóval szerintem egy próbát megér a dolog, hogy megbeszéld vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!