Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha beleszerettem a nővérembe?
Mi hatan vagyunk Testvérek. Anya, apa állandóan dolgoztak. A legidősebb lánytestvérem látta el a háztartást. Ketten aludtunk egy ágyban. apa-anya, két fiú bátyám egy ágyban, és két lánytestvérem egy ágyban , és a legidősebb nővérem és én egy ágyban, Kicsi korom óta vele voltam. Ő fürdetett mindig egy lavórban. Emlékszem az első olyan . fürdetésre, amikor felállt a cerkám. Nagyon elszégyelltem magam, és nem akartam többé vele fürdeni. Kaptam is jó pár pofont tőle. Még is ragaszkodtam hozzá Mikor kb. 10 éves voltam, mondtam is neki, hogy csak Ő lehet a feleségem. Nagyon szerettem őt. Mikor férjhez ment én kész letargiába estem.
Abból is Ő húzott ki, egy nagyon hosszú beszélgetéssel. Én meggyőződésem, hogy én Őt szerelemmel szerette, Nem volt köztünk ilyen maszturbációs dolog, amit írtál, de nagyon szerettem. Férjhez ment, lett két gyereke , és meghalt.
Azóta is szeretem, de ha ilyen maszturbációs, vagy hasonló dolog történt volna közöttünk, akkor azt most nagyon szégyellném.
Ciki a javaából és ráadásul bűncselekmény is
Btk. 203. § (3)(3) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szerintem tombolnak hormonok benned, amit vezess le normális módon, de ez a témát felejtsd el, és testvérként nézz rá.
tanuljunk meg helyesen írni és utána írjunk kommenteket!!!
A kérdező menjen el dokihoz.Orvosolja ki a problémát!!!
Épp ésszel az ember ilyet nem tesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!