Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne, hogy belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne, hogy beleszerettem, de még (! ) nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagybátyám által 2-3 hete itt a neten elkezdtem beszélgetni egy fiúval...először "nemigazán" tetszett(küldött képeket)...

Egyre jobban kezd(t)em megismerni.Olyan dolgokat osztunk meg egymással,amiket egy "sima ismerőssel",sőt,talán még barátokkal sem.Szóval olyan nagyon jó barátok szinten vagyunk szerintem( igaz,hogy [egyelőre]a neten,de akkor is:) )

(Megbeszéltük,hogy a jövő héten találkozni fogunk, az a gond,hogy nem tudom,hogy ő mit szeretne: randit,vagy csak sima "haveros" találkozót.)

Na de!Úgy érzem hogy kezdem egyre jobban megszeretni.Éjjel elalvás előtt,és reggel felébredés után sokat gondolok rá(,hogy pl. az nap miket beszéltünk,meg hogy milyen kedves,stb..értitek.:D )

Lehetséges lenne,hogy anélkül hogy találkoztunk,még is beleszerettem?

Köszönöm a válaszokat előre is!;)

(Mindketten tizenévesek vagyunk.)

:)

2012. okt. 25. 16:34
 1/10 A.Romanov ***** válasza:
100%
Igen lehetséges. Hasonló cipőben járok. :)
2012. okt. 25. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges sajnos:(

Én 21 éves létemre szerettem itt vkibe bele:(

2012. okt. 25. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

persze gyerekek, itt mindenki most azt írta le, hogy beleszeretett egy emberbe, akit elképzelt magának.!!!!

igen, már sok mindenben ismered, de az élő gesztusait, testbeszédét, beszédstílusát, kisugárzását, stbstb nem! csak azt, hogy miként fogalmaz és ebből penderítessz magadnak egy elképzelt ideált. szóval találkozz vele, és akkor szeretsz bele tényleg,vagy nem.

2012. okt. 25. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges:) de ez nem iazi szerelem még inkább csak fellángolás szimpátia
2012. okt. 25. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba szerettél bele, akinek elképzeled. Majd, ha találkoztok nehogy koppanjatok, mert nem is olyan amilyennek elképzeltétek...
2012. okt. 25. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is megszerettem neten egy fiút mert nagyon egy hullámhosszon voltunk, de mikor találkoztunk nagy csalódás volt, már csak barátként néztem rá, de felfogás kérdése is :)
2012. okt. 25. 16:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2012. okt. 26. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen sokszor éreztem úgy egy időszakban mikor neten kerestem párt. Hát mindig koppantam. Élőben lehet nem tetszenek a gesztusai, esetleg idegesítő a beszédstílusa, és a legrosszabb mikor neten mutat egy arcot és élőben nem olyan mint aminek elképzelted. Az utolsónál így jártam, 8 hónapig tartott neten keresztül minden tökéletes volt aztán kiderült mégsem olyan mint aminek mutatta magát!
2012. okt. 27. 16:45
 9/10 TOMAtm ***** válasza:

vágysz a szeretetre,meg h valaki foglalkozzon veled.mondok egy esettanulmányt amit amerikában végeztek:

egy zárt helyre betettek külön lakrészekre 12 nőt.nem tudom pontosan mennyi ideig voltak bent,de nem érintkeztek a külvilággal,se telefon se tv semmi.csak minden nap bementek 2 szer kb egy szobába beszélgettek egy férfival akit nem láttak csak a hangját hallották és ott kaptak banánt és csokoládét,ők úgy tudták h viselkedésfelmérésen vannak és az érdekli a kutatókat h hogy viselkednek elzárva a külvilágtól.valójában azonban az érzelmeiket vizsgálták és ha jól emlékszem mikor vége lett a 12 nőből 10 'beleszeretett' a sosem látott csak hallott férfiba.elég érdekes volt..

2012. okt. 27. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd eldől hogy beleszerettél-e, miután találkoztatok élőben. Ha ott is ugyanúgy elvagytok, és vonzódsz hozzá akkor valószínűleg beleszerettél.
2012. nov. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!