Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem neten egy pasiba, de nem ír. Mért szerettem bele? És mért nem ír?
Figyelt kérdés
Azt mondta, ne írjunk gyakran, mert megunjuk egymást. Most akkor mi van? Lepattintott?2012. okt. 29. 23:02
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy sikerült pont egy normális pasit találnod..
Én sem írogatnék/ígérgetnék füvetfát a neten, élőben kell azt, úgy ahogy a normálisak csinálják!
16f
2/11 A kérdező kommentje:
De nagyon messze lakunk egymástól, egyikünknek sincs pénze utazni.
2012. okt. 29. 23:06
3/11 MolotovPunk válasza:
Lehet nem jössz be neki,vagy szélhámos.
Képet küldtél magadról neki?
Mikor beszéltek (néha) akkor rendesen kommunikáltok?
25/F
4/11 A kérdező kommentje:
Eleinte normálisan beszéltünk.
Igen cseréltünk képet.
2012. okt. 29. 23:07
5/11 VVMMvvmm válasza:
A kedves kérdező fiúnak vagy lánynak vallja magát?
6/11 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2012. okt. 29. 23:08
7/11 MolotovPunk válasza:
Nos én azt tanácsolom ezek után kezd el hanyagolni.Ne írj rá.Ne törődj vele,ha kellesz neki írni fog,vagy hívni stb.
Ha ezek után sem fog sokáig keresni,akkor keress másik srácot,mert nem érdemel meg és csak át akar verni téged.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tud hívni, mert nem tudja a számom.
Írni sem fog sztem:( ma írtam neki, arra sem válaszolt:(
2012. okt. 29. 23:18
9/11 VVMMvvmm válasza:
Akkor küldj képet és megtippelem.Különben nem tudok
még tippelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!