Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok még sincs párom?
Figyelt kérdés
Hazugság amikor azt mondják, a szép nőknek könnyebb dolguk van... Állandóan leráznak mert azt hiszik, csak szórakozok... Ha én kezdeményezek akkor könnyű vérűnek néznek, de ha nem lépek oda egy pasihoz, akkor ő fix hogy nem jön oda... Mit lehetne tenni?2012. okt. 31. 11:39
31/34 anonim válasza:
"Egy másik válaszoló is baromságot írt,hogy az embert tudja magáról hogy szép!igen,tudja,de más nem biztos hogy úgy lát téged,ahogy te magadat!"
Ehhez még azt is hozzá tenném,hogy vannak ezek az átlagos kinézetű lányok,akiknek nem rossz az alakjuk,de felvesznek valami kihívó rucit,kipingálják magukat,festett szőke haj,odaállnak a telóval a tükör elé,bepózolnak,és kattintgatnak,és látszik az arckifejezésükön,hogy kicsit többre tartják magukat a kelleténél.Nem fogok hazudni,egy éjszakára jók az ilyen lányok,de én biztos hogy nem akarnék tőlük semmit sem hosszú távra,pedig volt egy ilyen lány,aki folyamatosan kellette magát nekem.
32/34 A kérdező kommentje:
Igen, ez a p*csa kategória. Akinek ez bejön annak egészségére. De mindenki ilyen. De ahogy te is leírtad, átlagos. Ami szép lehetne rajta az se igazi (a festett haj) Nekem speciel nincs szükségem ilyen turbózásra, ezért hanyagolom is. Sminkelni is csak azért szoktam, mert hozzátartozik a minimális smink az ápoltsághoz.
2012. okt. 31. 15:14
33/34 anonim válasza:
és nem gondolkoztál még el azon, hogy lehet, hogy nem is vagy szép? Nekem is mondják, hogy szép vagyok, még sincs pasim, pedig kedves vagyok, és barátságos. Emiatt már nincs is önbizalmam...És valljuk be, ha egy lány szép, annak biztos,hogy van pasija, vagy legalábbis hódolói... Persze ha mindketten olyan szépek vagyunk,mint ahogy azt mondják nekünk, akkor nem tudom megfejteni az okát. Talán csak mindig rosszkor vagyunk a rossz helyen. Én nagyon szurkolok,hogy összejöjj egy pasival, meg persze magamért is:P, szóval törjük meg az átkot, ami rajtunk van:P!
34/34 anonim válasza:
Lehet benned valami, ami taszítja a férfiakat. Az ok, hogy szép vagy, de ha ez a "szépség" üres, semmilyen kisugárzással párosul, akkor ez az ok. Az embernek fogalma sincs, mennyit elárul a testbeszédével. Elképzelhető, hogy alapból használsz (akár tudat alatt) egy olyan non-verbális viselkedést, amivel taszítod az embereket. Még egyszer mondom, önmagában a szépség k*rva kevés. Ha nem vagy mellé bájos, kellemes jelenség, senkinek nem fogsz kelleni. Egy kevésbé gyönyörű, de pozitív kisugárzású, nyitott, mosolygós jelenségnek sokkal nagyobb sikere lehet a pasiknál mint egy relatíve szépnek, de üresnek. Szerintem nálad is a kedves kisugárzással van baj. Természetesebbnek, mosolygósabbnak kéne lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!