Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok még sincs párom?
Figyelt kérdés
Hazugság amikor azt mondják, a szép nőknek könnyebb dolguk van... Állandóan leráznak mert azt hiszik, csak szórakozok... Ha én kezdeményezek akkor könnyű vérűnek néznek, de ha nem lépek oda egy pasihoz, akkor ő fix hogy nem jön oda... Mit lehetne tenni?2012. okt. 31. 11:39
1/34 anonim válasza:
Azon még nem gondolkoztál el hogy esetleg nem a külsőd miatt nincs párod?
2/34 anonim válasza:
Nem igen tudsz mit tenni.Vársz türelmesen
3/34 anonim válasza:
Nem mernek odamenni hozzád a férfiak, mert szerinted túl szépnek tartanak?
4/34 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy könnyűvérűnek nézne egy magamfajta srác, ha odalépnél hozzám. Ellenben egy alfahím... Na mindegy.
5/34 A kérdező kommentje:
A természetemmel sincs semmi gond... nem játszom a p*csát, hülye sem vagyok.
2012. okt. 31. 11:42
7/34 anonim válasza:
Én pont így gondolom. Nekem sincs párom pedig állítólag kedves vagyok és vicces. A külsőmmel sincs probléma a visszajelzésekből következtetve.
Szerintem túl kevés helyre járunk el. Amúgy sok szerencsét! :)
8/34 A kérdező kommentje:
Nem titok hogy a legtöbb férfi azt hiszi, hogy a szép nők mind p*csák és csak szórakoznak a pasikkal... holott ez nem így van. nem mindig így van
2012. okt. 31. 11:43
9/34 A kérdező kommentje:
6: Nem fogok feltölteni idegen embereknek képeket :) Nem a vélemény érdekel a kinézetemről, hanem a helyzetről :D
7: De sok lehetőség nincs... Hol lehet ismerkedni? Buliban én már feladtam... Egyetemen próbálkoztam még, de ott meg pláne tartják a két lépés távolságot...
2012. okt. 31. 11:45
10/34 ASOT válasza:
rosszakat fogtál ki, a legtöbb pasi örül ha egy szép lány kezdeményez nála.
De valóban akad olyan is aki azt hiszi h szórakozol vele, mert ő túl szerencsétlennek tartja magát hozzád képest.
De az is lehet h nem is nézel ki olyan jól mint gondolod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!