Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok még sincs párom?
Figyelt kérdés
Hazugság amikor azt mondják, a szép nőknek könnyebb dolguk van... Állandóan leráznak mert azt hiszik, csak szórakozok... Ha én kezdeményezek akkor könnyű vérűnek néznek, de ha nem lépek oda egy pasihoz, akkor ő fix hogy nem jön oda... Mit lehetne tenni?2012. okt. 31. 11:39
11/34 anonim válasza:
Jó rendben, akkor azt hiszem egy anonim kép a melleidről is elég lesz. Nyugalom, szakértő vagyok, értek hozzá.
:D
12/34 anonim válasza:
Kerdezo szerintem csak te hiszed azt, hogy jol nezel ki. Aki keg azt kondta neked azert mondta, hogy meg ne sertsen.
13/34 A kérdező kommentje:
Ez a közvélemény. Hidd el nem édesanyám mondta :)
2012. okt. 31. 12:02
14/34 anonim válasza:
"Nem fogok feltölteni idegen embereknek képeket :) Nem a vélemény érdekel a kinézetemről, hanem a helyzetről"
Hát mi pedig ennyiből,és a pár szavas mondataidból nem tudjuk neked megmondani,hogy miért nincs párod!
Én is arra voksolnék,hogy vagy túlértékeled magad egy kissé,vagy belsőleg nem stimmel valami,és mivel írták már ezt,te meg rögtön megcáfoltad,hogy ááá! veled semmi gond,gondol egy kis egód is van.
16/34 anonim válasza:
A barátaid azt mondják szép vagy. És ez a közvélemény?
Kicsilány, az ellenségeidet kérdezd meg, hogy milyen vagy. Akkor fogod megtudni az igazságot! A haverok nem akarnak konfrontációt, ők azt mondják, amit te hallani szeretnél...
17/34 anonim válasza:
Merre laksz, hova jársz szórakozni, ismerkedni? Mert ez mind-mind befolyásolhatja a dolgot.
18/34 anonim válasza:
Hol laksz??? meg akarlak ismerni!!
19/34 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok és hát... ugye sok lehetőség nincs. Kávézók vannak meg néhány szórakozóhely.
2012. okt. 31. 13:45
20/34 A kérdező kommentje:
Ellenségeimet kérdezzem? Nincsenek ellenségeim, votl már olyan lány, aki azért utasította vissza a barátságomat, mert ha együtt mennénk el valahova, akkor valószínüleg őt a pasik le se szarnák... Nem akartam már neki mondani, hogy ez nem így van, pont nálam áll fent ez a helyzet :D
2012. okt. 31. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!