Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok még sincs párom?

Hát pedig pont. Én kinézek, ahogy kinézek, de öltözködéssel, kondizással, ápoltsággal próbálom kihozni magamból a legjobbat. És elég jó szokott lenni, tehát gondolom, annyira ronda nem lehetek.
Na ha én mondjuk egy társaságban elkezdek lazán haverkodni mondjuk néhány emberrel, másokkal meg (egyelőre) nem (nincs megfelelési kényszerem), egyből azt hiszik, hogy én azért nem haverkodom velük, mert lenézem őket.
Ezt a később megismert emberek kb. 80%-a visszamondta (szinte kizárólag lányok foglalkoztak ezzel), hogy elsőre milyen rossz benyomást keltettem nála, mert azt hitte, hogy lenézem őt, meg hogy nem gondolom őt elég jónak magamhoz. Én meg.....mi van?
Persze érthető, evolúciós, hogy a külső alapján próbáljuk megítélni a másikat, de még az átlagembernél is brutális méreteket ölthet ez. Nem mondom, hogy nálam nincs ez, mert megvan. De néha már olyan karaktereket tudnak húzni egyes emberekre, akikkel még nem is beszéltek, hogy beszarás. És ahogy mondtam, ez leginkább a lányokra jellemző.

Szerintem félreértetted amit írtam, nem panaszkodtam.
Annyit írtam, hogy a külsőségek alapján sokan felvázolnak egy egész embert, ami legtöbbször hamis.
És írtam egy személyes példát hozzá.

Jó,én értelek,de ha te szerinted olyan halálosan szép vagy+a belső értékeid sem kifogásolhatóak,akkor én kíváncsi lennék,hogy te szerinted miért nincs párod?!
Nálam a te buta teóriád nem állja meg a helyét,hogy "Szép vagyok,és belsőleg is tökéletes,de mégsem jönnek oda hozzám a fiúk,mert ilyennek,meg olyannak néznek!"
A szépség is mindenkinek mást jelent,tehát simán elképzelhető,akármennyire is nem hiszed el,hogy vannak olyanok,akiknek egyáltalán nem jössz be.
Egy másik válaszoló is baromságot írt,hogy az embert tudja magáról hogy szép!igen,tudja,de más nem biztos hogy úgy lát téged,ahogy te magadat!
Mennyi idős vagy?
Én átlagosnak tartom magam,bár rám is sokszor mondták,hogy jóképű vagyok,de ha valaki megtetszik,akkor odamegyek hozzá,nincsenek előítéleteim,nem hiszem azt senkiről elsőre hogy könnyűvérű,kivéve,ha ad rá okot.
Viselkedés,más pasik mondják rá,akikkel lefeküdt....stb.
Tehát én mégis azt mondanám,lehet a belsőddel vannak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!